Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe u een interne harde schijf in een externe harde schijf
Als u van plan op het upgraden naar een nieuwe harde schijf , of je hebt een oude harde schijf zit op de plank stof te verzamelen gekregen , kunt u zich wenden dat extra harde schijf in een externe schijf . U kunt een externe harde schijf gebruiken om een ​​back -up van uw bestanden , voegen opslag aan een bestaand systeem of om grote hoeveelheden data mee te nemen waar u ook gaat . Naar een externe harde schijf te maken uit een interne drive , moet u een externe harde schijf behuizing , die u kunt vinden bij uw plaatselijke computerwinkel kopen . Wat je nodig hebt
Externe harde schijf behuizing
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies de juiste externe harde schijf behuizing voor uw harde schijf . Schijf behuizingen extern zijn er in twee hoofdtypen van de meest populaire stations tegemoet : IDE of SATA (Serial ATA ) . Als uw harde schijf heeft twee lange rijen van pinnen op de rug , dan is het een IDE harde schijf . Zo niet , dan is de schijf waarschijnlijk een SATA drive. Kijk voor een behuizing die beschikt over een ingebouwde ventilator . Kopen van 2

Zoek de jumpers schema voor de harde schijf . Dit schema moet zich op een sticker op de bovenkant van de schijf . Configureren van de harde schijf jumpers door het uittrekken van de jumper shunts en te vervangen om te kijken als de instellingen " master" op het diagram als een master harde schijf in te stellen . Als de harde schijf is een SATA-schijf , kunt u deze stap overslaan .
3

Gebruik de kruiskopschroevendraaier alle schroeven van de schijf behuizing extern samen te verwijderen . De behuizing kan schroeven aan de boven-en onderkant . Wanneer u de schroeven , pop hebt verwijderd of schuif de behuizing openen .
4

Sluit de kabels aan de binnenkant van de schijf naar de harde schijf . Er zal een voedingskabel en een datakabel zijn. De kabels zullen alleen hechten aan het rijden op een manier . Forceer een van de kabels in de pluggen , maar druk deze stevig aan om ervoor te zorgen dat ze goed .
5

Bevestig de harde schijf op zijn plaats met behulp van de schroeven die bij de kast kwam .
< br >

Schuif of de positie van de behuizing zaak terug 6 op de schijf en vervang de schroeven waarmee de behuizing bij elkaar te houden .
7

Sluit de externe harde schijf behuizing van de voeding in een stopcontact . Schakel de drive in met de schakelaar en sluit de USB- kabel aan op uw computer . Uw computer moet de schijf herkennen als een USB-opslagapparaat .
8

Klik op de knop "Start " en kies "Deze computer . " De externe harde schijf moet worden vermeld met alle andere stations in de computer . Om de schijf te formatteren , klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kies " Format " uit het menu . Test de externe harde schijf door het kopiëren van bestanden van en naar het.

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe Hook Up een externe harde …
·Toegang krijgen tot Mijn docum…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·DIY externe harde schijf behui…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe om programma's installeren…
·Hoe maak mijn externe harde sc…
·Hoe te Sluit een externe harde…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Brother MFC - 420CN Prob…
·Hoe maak je een Pandigital One Touch Sca…
·Hoe de Backup.Arc bestand herstellen 
·Hoe maak je een One Teraflop Computer Cr…
·Hoe kan ik printkoppen vervangen voor ee…
·Compaq 1275 Specs 
·Tips over het gebruik van een Tablet PC 
·Abit IB9 Specificaties 
·Hoe je iPad Apps verbergen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com