Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe kan ik een XPS Onboard Charger Problemen
De Dell XPS -serie laptops zijn snel uitvoeren van computers , uitgerust met hoge snelheid processors , krachtige grafische kaarten , JBL luidsprekers en high - definition webcams . Maar specificaties van elk model verschillen enigszins , en sommige modellen problemen die anderen niet ontwikkelen. Momenteel zijn er BIOS-updates voor sommige XPS modellen die bekende kracht problemen op te lossen . Sommige modellen vereisen de vervanging van de 90 -watt netsnoer met een 130 -watt snoer , terwijl andere onboard macht problemen worden gewoon veroorzaakt door normaal snoer falen of power jack mislukking. Wat je nodig hebt
Voltmeter
Toon Meer Aanwijzingen
driverupdates
1

Bezoek de Dell- website en klik op "Support " en " Drivers en downloads , " als u problemen ondervindt intermitterende problemen met de stroomtoevoer . kopen van 2

Kies " Dell XP " en voer het modelnummer . Klik op "Drivers " om een lijst met bijgewerkte stuurprogramma's voor uw XPS- laptop .
3

Selecteer de laatste BIOS -update en klik show " Downloaden . " Klik op het gedownloade pictogram tweemaal om de automatische installatie te starten . Herstart de computer om te zien of het probleem hiermee is intermitterende problemen met de stroomtoevoer .
Power Cord vervanging
4

Analyseer de bestaande netsnoer . Kijk voor pauzes of gescheurde gebieden . Kijk naar de beschermer doos surge LED-licht . Een onverlichte lampje geeft een netsnoer mislukking. Vervang het netsnoer door een nieuw exemplaar .
5

Zorg ervoor dat het netsnoer connector past precies in de power jack . Verplaats het snoer om te zien of de laptop gaat aan als gevolg van uw wiebelen het snoer bij de aansluiting. Dit wijst op een stroom aansluiting mislukking en vereist dat de onboard power jack vervangen .
6

Kijk op de bovenste frontplaat of de onder - kant van de laptop voor de XPS modelnummer . Als de laptop is een XPS - 16 , het netsnoer dat aanvankelijk kwam met de laptop kan niet genoeg wattage . Contact op met Dell om te zien of dit het geval is en om te bepalen of de 90 - watt snoer moet worden vervangen met een 130 - watt snoer dat de DC-spanning en ampère de XPS- laptop behoeften biedt .
7

Controleer de DC uitgangsspanning van de lader . Plaats de rode pin van een digitale voltmeter aan de binnenzijde van de corona pen en zwarte pen aan de buitenkant van de connector . Lees de uitgangsspanning en ampère digitaal scherm . Als de lezing is aanzienlijk minder dan de volt en ampere vereiste , veranderen de oplader . De spanning en stroomsterkte eisen zijn gelabeld aan de onderkant van de laptop en op het netsnoer overspanningsbeveiliging .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe een Optiplex GX280 Powersu…
·Hoe maak je een APC Battery Ge…
·Hoe maak je een PC-voeding Dia…
·Desktop Voeding Problemen oplo…
·Hoe je AC -adapter Problemen o…
·Compatibiliteit voor de Dell A…
·Hoe kan ik een Dell laptop Pow…
·Hoe maak je een Dell Opliplex …
·Specificaties voor een HP S312…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is de oorzaak Lines in Plotter Foto …
·Hoe maak je een Degraded RAID Rebuild 5 …
·De nadelen van het gebruik van een lapto…
·PC Fan Vergelijking : 80mm Vs . 120mm 
·Xeon Informatie 
·Hoe Set Up HP Jetdirect 300 printservers…
·Hoe de LED verlichting op een Dell XPS S…
·Hoe maak je een SD USB ​​Loader installe…
·Hoe je marges op een Officejet 6210 Mini…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com