Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle 3 Vs . Kindle Dx
De derde generatie van de Amazon.com Kindle , beter bekend als de Kindle 3 , en de Kindle DX , een groter scherm Kindle -model , zijn beide zeer vergelijkbaar en heel verschillend van elkaar . Wanneer " PC Magazine " riep de Kindle 3 " de beste dedicated e - book reader op de markt " in zijn augustus 2010 beoordeling , het geprezen veel van dezelfde functies die in het tijdschrift juli 2010 herziening van de Kindle DX werden genoemd . Het gebruiksgemak, de mogelijkheid om duizenden boeken te houden , en het gebruik van extra functies, zoals de webbrowser zijn zeer geprezen in zowel de Kindle 3 en de DX . Afmetingen en gewicht

Het meest direct merkbaar verschil in de Kindle 3 en de Kindle DX kan de grootte zijn . De Kindle 3 is een kleinere - en mogelijk meer draagbaar - e - reader . Bij 7,5 cm in hoogte - zes centimeter van die,, het diagonaal scherm - 4,8 cm in de breedte en 0,335 centimeter in dikte , de Kindle 3 weegt slechts 8,7 gram . De DX is aanzienlijk groter en zwaarder , meet 10,4 cm in hoogte - 9,7 centimeter van die,, het diagonaal scherm - 7,2 cm in de breedte en 0,38 centimeter dik . De Kindle DX weegt 18,9 gram .
Opslagcapaciteit

De Kindle 3 heeft 4 GB intern geheugen , 3,3 GB , die is beschikbaar voor opslag van digitaal materiaal gebruiker en 0,7 GB die is gewijd aan de Kindle 3-besturingssysteem . De Kindle DX heeft een identieke opslagcapaciteit : 3.3 GB bruikbaar geheugen . Zowel de Kindle 3 en de DX kan ongeveer 3500 e - books .
Display Technology

De Kindle 3 en de Kindle DX hebben beiden identiek display technologie . Het E Ink Pearl technologie zorgt voor een 50 procent verbeterde scherm contrast in vergelijking met de tweede generatie van de Kindle , en maakt het mogelijk voor het lezen , zelfs in direct zonlicht .
Batterij

Kindle 3 , vanwege de kleinere en meer compacte formaat , kan een batterij voor een langere periode dan de DX kan behouden . Een volledig opgeladen Kindle 3 zal werken voor ongeveer een maand met draadloze gehandicapte , of 10 dagen met wireless enabled . De Kindle DX zal gedurende drie weken bij volledig opgeladen als de draadloze is uitgeschakeld , of gedurende ongeveer 10 dagen werken als wireless is ingeschakeld .
Extra Features

De " Experimentele " opties die werden geïntroduceerd met de tweede generatie van de Kindle-apparaten zijn opgenomen op zowel de Kindle 3 en de Kindle DX . De experimentele opties omvatten een basis webbrowser , een ' Read to Me " -programma dat tekst omzet in spraak en MP3 file transfer van een computer naar de Kindle 3 of Kindle DX .
< Br >

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe om eBooks te krijgen op uw…
·Hoe Re - Flash een Kindle 2 
·Hoe maak je een Sample verwijd…
·Kan ik e - boeken downloaden v…
·Hoe maak je een Kindle Format …
·Can You Get Magazines op je Ki…
·Problemen oplossen Als een Ama…
·Hoe je muziek naar een Kindle 
·Hoe te Kindle Transfer naar PD…
  Related Articles
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
iPad 16 Vs . iPad 32 
Hoe te MOBI bestanden versturen naar de …
Kindle Content naar iPad 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
  Hardware Articles
·Wat te zoeken in de snelste laptop 
·Hoe samen te stellen een HP Pavilion ZV5…
·Hoe de zaak van een Maxtor 3200 drive ve…
·Hoe te Reformat een Acer laptop 
·Hoe maak je een schijf op XP uitschakele…
·Waarom wordt mijn Pandigital eReader Tur…
·Wat is een Intel Pentium 4 - M processor…
·Wat is Gerenoveerde inkt ? 
·Hoe je partities te verwijderen van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com