Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Informatie over de Kindle 2
De Kindle 2 , gemaakt voor toegewijde lezers die genieten van het lezen voor lange periodes , is " zo gemakkelijk vast te houden en te gebruiken als een boek , " aldus Amazon . Terwijl de Kindle 2 nog kleiner dan veel boeken zijn, kunnen deze e - reader duizenden boeken , tijdschriften en ander leesmateriaal slaan . De Kindle 2 e - reader , de tweede generatie van Amazons originele Kindle-lezer , ging op verkoop in 2009 . Afmetingen

De Kindle 2 e - reader meet 8 cm in hoogte en 5,3 centimeter in de breedte . Het meet 0,36 centimeter dik --- zo slank als de meeste tijdschriften , aldus Amazon . Op 10,2 gram , de Kindle weegt minder dan de meeste paperbacks .
Opslagcapaciteit

De Kindle 2 heeft 2 gigabyte opslagruimte , waarvan 1,4 GB beschikbaar voor digitale content , het besturingssysteem van het apparaat gebruik maakt van de resterende 0.6GB . Als de hele 1.4GB wordt gebruikt , de Kindle 2 bezit meer dan 2500 niet- geïllustreerde e - books . Geïllustreerde boeken , die nemen meer opslagruimte , zal het totale aantal items van de Kindle 2 kan houden verlagen .
Extra Features

De Kindle 2 heeft wat extra functies in het menu " Experimental " . De Experimentele menu biedt mogelijkheden die verder gaan dan e - book lezen . Amazon legt uit dat deze ' functies we zijn nog bezig " en moedigt gebruikers aan om feedback te geven . De Kindle 2 Experimentele functies omvatten een eenvoudige internetbrowser, een MP3-speler , een ' Read to Me " optie en PDF-document conversie .
Batterijduur

Een volledig opgeladen Kindle 2 handhaaft stroom voor ongeveer twee weken als de draadloze verbinding is in de positie "uit" . Als de draadloze verbinding is " On" continu , de Kindle 2 handhaaft stroom voor ongeveer vier dagen . Actief gebruik van de draadloze verbinding , zoals surfen op het web , zorgt ervoor dat de snelste batterij uitputting . U kunt de Kindle 2 volledig op te laden via de USB- aansluiting op de computer of de Kindle wand adapter, die vier uur duurt .
Store Aankopen

De Kindle 2 kan openen de Amazon Kindle Store via de " Shop in de Store Kindle " optie op het apparaat ( wireless moet zijn ingeschakeld) of via het internet op een personal computer . Amazon's 3G Whispernet -netwerk levert aankopen om het apparaat binnen een minuut . Aankopen die u vanaf een computer en terwijl de Kindle 2 is off verschijnen in het menu van het apparaat huis wanneer u de Kindle 2 weer in te schakelen . Draadloos moet zijn op de nieuw gekochte content te ontvangen .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoeveel accounts kan uw Kindle…
·Hoe PDF-bestanden Get op de Ki…
·Hoe werkt een Kindle die wordt…
·Hoe maak je een Sample verwijd…
·Wordt Kindle Compatibel met Li…
·Hoe je MP3's op de Kindle Load…
·Hoe je verschillende screensav…
·Hoe maak je een Kindle Restart…
·Hoe je muziek naar een Kindle 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een toetsenbord installeren …
·Latitude C800 Specificaties 
·Hoe Stuur Signaal voor PC naar TV Serial…
·Hoe je Photo Booth Foto 
·Microsoft Exchange 2003 Routing 
·Hoe je HP Laserjet 4 Plus Met behulp van…
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Kan een externe SATA- schijf worden gebr…
·Hoe te Lezingen Noteer op de MacBook Pro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com