Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een toetsenbord installeren op een IBM T23
Uitgebracht in 2001 , de IBM ThinkPad T23 laptop heeft een enigszins ongebruikelijke mechanisme voor het houden van het toetsenbord om het lichaam van de computer in vergelijking met sommige andere laptop modellen . Als u hebt geprobeerd om het toetsenbord van een ThinkPad T23 vervangen en zijn verward door de complexiteit van het toetsenbord , je bent waarschijnlijk niet de eerste . Echter , als je eenmaal hebt geleerd om een toetsenbord voor een ThinkPad T23 te installeren , zul je in staat zijn om de toetsenborden van verschillende andere ThinkPad modellen dienst zo goed . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de ThinkPad T23 beneden en plaats deze met de onderkant naar boven en de accu naar u toe gericht . Zorg ervoor dat er geen kabels zijn aangesloten . Kopen van 2

Duw het plastic lipje naast de accu naar rechts , en terwijl u de tab , til de primaire batterij uit de computer en leg het opzij . In de hoek van de lege accu compartiment , zie je de kleine knoopcel batterij wordt gebruikt om de datum en tijd van het systeem te behouden . Deze ook moet worden verwijderd .
3

Verwijder de enkelvoudige Phillips schroef waarmee de knoopcelbatterij assemblage naar de bodem van de lege batterijhouder . Verwijder de kleine kabel van de accu assemblage te sluiten op de computer en zet de knoopcel batterij montage opzij .
4

Verwijder de platte kop schroef uit de hoek rechtsonder van de ThinkPad T23 met de lege accu compartiment nog steeds naar u toe. Deze schroef houdt de vaste schijf in de computer . Merk op dat op sommige ThinkPad T23 modellen , deze schroef kan een security schroef die een inbussleutel in plaats van een platte schroevendraaier nodig zijn. Na het verwijderen van de schroef , schuif de harde schijf uit de ThinkPad T23 en leg het opzij .
5

Draai de ThinkPad T23 goede kant op met de voorkant naar u toe . Duw het kleine plastic lipje op de achterkant rechterbenedenhoek van de computer naar het treklipje te maken voor de modulaire bay apparaat pop out . Gebruik het treklipje te glijden de modulaire bay apparaat uit de ThinkPad T23 .
6

Draai de ThinkPad T23 opnieuw. Verwijder de kruiskopschroef naast het tabblad batterij vrijlating en draai de schroef van de kunststof afdekking tegenover loodrecht op de lege batterijhouder zoveel mogelijk . Verwijder het plastic deksel . Onder de plastic cover , zul je de mini PCI-slot voor de ThinkPad T23 vinden . Nabij het centrum van dit compartiment is een andere Phillips schroeven . Verwijder het.
7

Draai de ThinkPad T23 over en opent het scherm .

Tilt 8 de ThinkPad T23 iets omhoog , het opheffen van de polssteun en het gebruik van het scharnier als een draaipunt . Duw de ontgrendelingslipje in het lege batterijcompartiment om het toetsenbord los te maken van de ThinkPad T23 . Kantel het toetsenbord in de richting van het scherm en til deze uit de computer .
9

Verwijder het plastic knop deksel van de bovenkant van de oude ThinkPad T23 toetsenbord en plaats het op het nieuwe toetsenbord.
< br

Plaats > 10 het nieuwe toetsenbord in de ThinkPad T23 en duw hem naar voren , zodat de bevestigingsklemmen aan de voorkant van het toetsenbord gaan in het lichaam van de ThinkPad T23 .

Plaats 11 uw handen in de lege modulaire bay aan de rechterkant van de ThinkPad T23 en de sleuf voor uitbreidingskaarten aan de linkerkant . Gebruik deze als leverage voor duwen het toetsenbord naar beneden en sluit het af .
12

Druk op de toets " Y " op het toetsenbord omlaag om de aansluiting op de onderkant van het toetsenbord met de ThinkPad T23 logica betrekken board . Push " Y " een tweede keer om ervoor te zorgen dat het toetsenbord nog goed na het zetten van de ThinkPad T23 weer bij elkaar is verbonden .
13

Vervang alle van de ThinkPad T23 delen door het omkeren van de stappen in dit artikel .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor de Acer Asp…
·Hoe om programma's laden in ee…
·Hoe te openen de zaak op een G…
·Hoe maak je een scherm install…
·Hoe te Schakel Bluetooth in op…
·Hoe een netwerkkaart vervangen…
·Hoe maak je een schijf Stuck i…
·Toshiba U400 Specs 
·Hoe Vergelijk prijzen op Lapto…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Track Informatie In Music CD 
·Mijn HP Deskjet printer Zal niet Scan 
·Hoe controleert de spanning op een PC 
·Hoe maak je een QIC bestand herstellen 
·Hoe te Vinyletiketten afdrukken 
·Hoe maak je een PC Camera Installeer 
·Firewire naar USB voor Apple Mac 
·Hoe maak je een Pentium III computer Upg…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf inst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com