Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Can You Get Magazines op je Kindle?
De Amazon Kindle kunnen gebruikers zich abonneren op tijdschriften en lees ze net zo gemakkelijk als het lezen van een e - book op het apparaat . Kindle- bezitters worden maandelijks betalen voor hun abonnement totdat zij hen annuleren. Tijdschriften worden draadloos de dag dat ze worden vrijgegeven, waardoor abonnees beginnen met het lezen van een bepaald tijdschrift enkele dagen eerder dan druk abonnees van hetzelfde tijdschrift geleverd . Trials

Amazon
biedt Kindle -eigenaren de mogelijkheid om het uitproberen van verschillende magazines voor gratis voor het plegen van een abonnement . Alle proeven zijn voor twee weken , ongeacht het tijdschrift kwestie frequentie. De proefperiode van twee weken zal u voorzien van twee gratis tijdschriften voor volumes gepubliceerde wekelijkse en een gratis magazine voor volumes maandelijks gepubliceerd . Trials vereisen toestemming van de Kindle eigenaar om het maandblad tarief automatisch opgeladen na afloop van de proefperiode . Als u van een bepaald tijdschrift tijdens het strafproces , gewoon niets doen en het betaalde abonnement automatisch beginnen . Indien u niet wenst te betalen voor een bepaald tijdschrift , moet u uw proefperiode kunt annuleren voordat de periode van twee weken vervalt aan kosten te vermijden .
Abonnementen

Kindle eigenaren
aankoop abonnementen op alle tijdschriften aangeboden in de Kindle Store . Tijdschriftabonnementen gekocht kan worden met of zonder een gratis proefperiode. Amazon rekent gewoon de creditcard die aan uw Kindle automatisch te betalen voor het abonnement . Tijdschriftabonnementen worden gefactureerd op maandelijkse basis , ongeacht of een tijdschrift elke week of elke maand wordt gepubliceerd . Raadpleeg de Kindle winkel om de prijzen te zien voor elke beschikbare tijdschriftabonnement . Abonnementen kunnen op elk moment worden geannuleerd door in te loggen op uw Amazon-account .
Back Issues

De licentieovereenkomsten voor tijdschriftabonnementen op de Kindle gebruikers toestaan ​​om te behouden oude nummers van een tijdschrift voor een beperkt aantal weken . Elke rug probleem limiet wordt bepaald door licentieovereenkomst van de individuele tijdschrift en zal variëren van een tijdschriftabonnement naar de volgende . Zo zal Kindle abonnees van The New Yorker in staat zijn om de vijf meest recente nummers behouden . Zodra de zesde editie wordt gepubliceerd , de oudste back kwestie zal automatisch worden verwijderd uit uw Kindle-apparaat .
Clipped artikelen

Wilt u een bepaald artikel permanent behouden , heb je de optie ' knippen ' zodat het niet automatisch wordt verwijderd wanneer het weer probleem wordt verwijderd . Tijdens het lezen van een artikel de moeite waard om , klikt u op de "Menu " knop en selecteer " Clip dit artikel . " Dit zal de tekst van de open artikel naar de " My Knipsels " bestand op je startscherm te kopiëren . Je zal in staat zijn om terug te keren naar dit artikel in " Mijn Knipsels ' , zelfs wanneer het tijdschrift waaruit het artikel is gekopieerd wordt verwijderd uit het apparaat .

Previous: Next:
  ontsteken
·Weet u Laad de Kindle voordat …
·Hoe maak je een Kindle delen 
·Hoe kan ik een boek verwijdere…
·Hoe je je Amazon account Zoek …
·Hoe naar RTF Books Zet op Kind…
·Hoe je je Novel 's krijgen op …
·Kan ik Put Kindle boeken op ee…
·Hoe maak je een Kindle Planner…
·Hoe je PDF's Zet op een Kindle…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
How to Get richtingen op de iPad 
Hoe je iPad Apps krijgen 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je 3G Access op uw iPad Get 
Hoe kan ik iTunes Vanuit een Tiger 's kr…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe te Netflix films Get On An iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken Diskettes om informatie…
·Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB vid…
·Maak een goedkope 5V DC voeding met slec…
·Vista Toetsenbord Problemen oplossen 
·Mijn SATA harde schijf zal niet Invullen…
·Mijn Monitor Shorted Out My Moederbord 
·Hoe de kaartlezer gebruiken op mijn PC 
·1.8 versus 2.2 Quad Processor Quad Proce…
·Het kiezen van een notebook Processor Sp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com