Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Wat kan ik doen als mijn Kindle heeft bevroren Terwijl Updaten ?
Amazon brengt regelmatig software-updates voor de Kindle elektronische leesapparaat . Deze updates downloaden voor de Kindle met Whispernet dienst van Amazon . U kunt ook handmatig downloaden en installeren van deze updates . Als uw Kindle niet meer reageert tijdens een update , moet u de functionaliteit te herstellen voordat de update kan worden voortgezet . Problemen met de potentiële daders achter Kindle- software-update het niet om terug te gaan naar het lezen . Reset het apparaat

Soms is een glitch die optreedt tijdens het downloaden proces zorgt ervoor dat de Kindle niet meer reageren . Resetten van het apparaat kan het probleem oplossen . Verschuif de stroomschakelaar en houd deze 15 seconden . Laat vervolgens de schakelaar om het apparaat te resetten . De update moet blijven na de Kindle bevoegdheden .
Charge of the Battery

Zonder voldoende acculading , de Kindle kan niet een update met succes geïnstalleerd . Sluit de Kindle aan op het stopcontact om het apparaat op te laden . Laat de Kindle aangesloten op een stroombron , terwijl de update installeert om voldoende batterijvermogen te garanderen . U kan nodig zijn om de Kindle om de functionaliteit te herstellen resetten voordat u deze op te laden .
Controleer Whispernet Connectiviteit

De Kindle maakt gebruik van de Amazone Whispernet dienst voor het downloaden en updates installeren . Als een probleem optreden dat verstoort dit verband de update niet voortgezet . Controleer Whispernet signaalsterkte door het controleren van de service-indicator . Zwart - gevulde balken geven de signaalsterkte en het meer balken , hoe sterker het signaal aangegeven . Grijze balken geven de Kindle is het controleren van de signaalsterkte . Als de indicator leest " Off ", dan is de service is uitgeschakeld . Druk op de "Menu -knop , en gebruik vervolgens de vijf-weg controller te navigeren naar " Turn Wireless On "om Whispernet service te herstellen .
Handmatig downloaden Updates

Als je kan de Whispernet service niet gebruiken om de update te downloaden , of als je gewoon kiezen niet te doen, dan kunt u de Kindle update handmatig uit te voeren . Download de update van de Amazon website naar uw computer . Schakel de Kindle en sluit deze aan op de USB-poort van uw computer . Zoek het gedownloade bestand en sleep het de root van je Kindle . De wortel bevat verschillende mappen , met inbegrip van maar niet beperkt tot de Audible , documenten en muziek mappen . Werp de Kindle van uw computer , en koppel vervolgens het apparaat van de computer . Druk op de toets "Menu " op het startscherm en selecteer "Instellingen " uit de beschikbare opties . Druk op de toets "Menu " een tweede keer , en selecteer vervolgens de optie " Update Your Kindle " . Wanneer u wordt gevraagd , selecteert u " OK " om de update uit te voeren . De Kindle tweemaal herstart tijdens het updateproces .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe kan ik boeken downloaden v…
·Hoe vaak kun je Download Uw Ki…
·Kindle Invriezen Zelfs Nadat R…
·Het delen Passages over de Kin…
·Hoe te Kindle 2 Gebruik 
·Hoe om gegevens van de Kindle …
·Hoe volledig Zet een Kindle 2 
·Hoe maak je zinnen op een Kind…
·Hoe maak je een wachtwoord bev…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·R31 ThinkPad Specificaties 
·Boot Problemen met de Dell Inspiron E150…
·Waarom heeft een Device Driver voor een …
·Hoe een notebook gebruiken met een SMART…
·Optiplex 320 Specificaties 
·Pentium Dual Core T3200 Vs . Core 2 Duo …
·Hoe de inktcartridges installeren op een…
·Wanneer is het tijd om een nieuwe comput…
·Hoe om te gaan met Chromium Wanneer Recy…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com