Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt streamen van iPad inhoud naar tv ?
In onze gadget - gedreven wereld , is het belangrijk voor u om het meeste uit uw apparaten te krijgen , en die streaming content vanaf uw iPad naar uw tv-scherm bevat . Hoewel dit kan zijn ingewikkeld voor andere mobiele toestellen in het verleden , de iPad maakt het mogelijk door verschillende opties , zoals kabels en draadloze Apple TV . Hard - Bedrading

Hoewel niet vrij , kunt u ervoor kiezen om uw iPad vast bedraad op uw televisie . Koop een Apple Digital AV Adapter - ongeveer $ 39 vanaf 2011 - en sluit deze aan op de iPad . Sluit een HDMI -kabel aan op het andere uiteinde van de Apple Digital AV Adapter en sluit het vrije uiteinde van de HDMI- kabel in de HDMI -poort op uw televisietoestel dan . Helaas zal de iPad menu's worden weergegeven op uw tv-scherm bij 4 - naar - 3 aspect ratio . Maar het afspelen van video verschijnt in full breedbeeld resolutie .
Integreer Apple TV

Een andere optie is om te investeren in Apple TV voor een meer robuuste manier om te streamen vanaf uw iPad op uw televisiescherm . De Apple TV -apparaat is een klein zwart doosje met een HDMI-uitgang die draadloos of via een Ethernet -kabel aangesloten op uw thuisnetwerk . Aan de slag door de aankoop van een Apple TV -apparaat voor ongeveer $ 99, met ingang van augustus 2011. Steek een HDMI- kabel aan op uw tv of receiver en het andere uiteinde in de Apple TV -apparaat . Sluit de Apple TV op uw thuisnetwerk . Bij het bekijken van video's , luisteren naar muziek of het bekijken van foto's op uw iPad , tik dan gewoon op de "TV "-knop in de menubalk en tik op ' Apple TV . " De inhoud zal streamen via uw netwerk naar de Apple TV -apparaat en vervolgens weergegeven op het tv-scherm .
Ruimtebesparend Revolutie

De- verrommeling het huis is een poging deze dagen , en door online streaming content van uw iPad naar uw televisie kunt u lid worden van de de- verrommeling veroorzaakt door effectieve wijze af te zetten van uw DVD en Blu - ray- spelers en de bijbehorende schijven die verstoffen zitten op de planken in uw woonkamer . Omdat uw iPad YouTube- video's , Netlix films , Apple TV video en vele andere vormen van video-inhoud kunt streamen , zult u nooit opnieuw te trekken uit die oude schijven .
Entertainment Kostenbesparingen

p Het is altijd goed om kostenbesparingen te vinden, vooral als het gaat om entertainment . Als je eenmaal begint streaming video-inhoud van uw iPad naar je televisie , kun je bijna stoppen met de aankoop van filmschijven allemaal samen. In sommige gevallen kunt u in staat om kabel-tv te elimineren uit uw maandelijkse factuur . Apple TV streams afleveringen van uw favoriete tv-serie voor $ 0.99 per aflevering , een goedkopere oplossing dan het huren of kabeltelevisie .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Browser 
·Hoe het opzetten van meerdere …
·Een back-up een iPad 
·Welke maat Microchip heeft mij…
·Zal ePub werken op een iPad ? 
·Afmelden bij van Twitterrific …
·Hoe kunt u uw iPad Lock afstan…
·Vergelijking van de iPad Skins…
·Hoe maak je verbinding een App…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·EMachines T3616 Specs 
·De beste manier om een laptop wissen alv…
·Altera Nios II Tutorial 
·Hoe je BIOS Enter op een FX - 170 
·Hoe de cover op een Macbook Personalisee…
·De specificaties voor de HP dx2200 
·Hoe maak je een Mac- camera gebruiken vo…
·Wat is een High - Quality overspanningsb…
·Hoe maak je een Canon 9500 kleurenprinte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com