Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Canon Copier problemen
Canon copiers behoren tot de meest voorkomende kopieerapparaten op de markt beschikbaar . Ze staan ​​bekend om hun betaalbaarheid en levering van kwaliteit fotokopieën van afgedrukte pagina's , en omdat dit , zijn ze gebruikt in verschillende bedrijven en kantoren vestigingen . Zoals de meeste copiers , Canon kopieerapparaten hebben ook hun eigen tegenslagen en problemen , maar deze kan eenvoudig worden vastgesteld wanneer ze correct worden gediagnosticeerd . Kwesties

van de meest prominente problemen met Canon-kopieerapparaten is wanneer de machine produceert ofwel volledig zwart of wit kopieën . De meeste gebruikers hebben de neiging om te denken dat het probleem ligt bij een lege inkt of toner . Als dat het geval was , echter , dan zouden ze nog steeds ontvangen een kopie , maar de prenten zou ofwel onnodige lijnen of wazige beelden . Wanneer het kopieerapparaat produceert effen wit of helemaal zwart afdrukken , het probleem heeft te maken met de interne onderdelen van het kopieerapparaat .
Oorzaken

De oorzaken van de productie van zwarte of wit afdrukken kan worden herleid tot een van de twee wortels : gebroken coronadraden of defecte printplaten . Als de kopieermachine heeft een grillige printplaat , het produceert niet alleen geheel zwarte exemplaren , het heeft ook een misplaatste licht /donker slider die handmatig moet worden aangepast om afdrukken van hoge kwaliteit te produceren .
< br > Diagnostics

U kunt de problemen met betrekking tot Canon copiers door het doen van een snelle controle om te zien waar het probleem ligt oplossen . Als u last intermitterende zwarte afdrukken , zien of de bias lampen te schakelen tijdens het afdrukken. Deze bestaan ​​uit kleine lampen aan de onderkant van de kopieermachine trommel , wanneer de overdracht corona . De lampen mogen niet worden verlicht wanneer continue zwarte kopieën worden geproduceerd . Defecte printplaten , ondertussen , kan worden gediagnosticeerd als je naar de top -down deksel van de machine slam om de kwaliteit te produceren , en niet blanco afdrukken .
Reparatie

bij de vaststelling van Canon copier kwesties waarbij gebroken overdracht corona's en coronadraden , de enige oplossing is om de problematische onderdelen vervangen door nieuwe hebben , als ze kunnen niet meer goed functioneren . Ondertussen kunt u een quick-fix voor printplaat problemen door de spanning van de machine door een inkeping hoger . Hierdoor kan de kracht grotere trilling , waardoor op zijn beurt de kopieermachine normaal functioneren afgeven . U kunt ook proberen om de toner wiel bias spanning te verhogen . Hoe dan ook , bent u in feite geven de machine een beter schudden om normaal te functioneren .
Maintenance

Om ervoor te zorgen dat uw Canon copier loopt goed en soepel te allen tijde , is het het beste om het de toner en inkt niveaus regelmatig te controleren . Morsen en residu in de machine kan de corona vuil te worden , hetgeen leidt tot een vernederende kwaliteit prints . Vermijd ook hoge impact dichtslaan van de top-down deksel , zodat het kopieerapparaat printplaat niet zullen geschokt en uiteindelijk defect raken.

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Computer Headphone Jack fouten…
·Hoe Hook Up hoofdtelefoon in W…
·Hoe de koptelefoon plug wijzig…
·Oorzaak en gevolg van SMART Bo…
·Hoe de USB-poorten in Laptop C…
·Hoe een IOGEAR Keyboard Video …
·Hoe de snelheid van een USB -p…
·Hoe een DVI Splitter bouwen 
·Hoe maak je een computer en ee…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
Apple iPad Album Art Problemen 
  Hardware Articles
·Een uitleg van de processor Stepping 
·Hoe maak je een schijf die Spinning oplo…
·Barcode Scanning Information 
·Hoe te Duplex een HP Laserjet 8150N 
·Hoe goed installeren videokaart drivers 
·Hoe maak je een MicroSD -kaart formatter…
·Toshiba Laptop Webcam Effecten 
·Hoe een BIOS Chip Flash 
·Hoe te Fan Snelheden Met een Rotary Swit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com