Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Flash Drive Types
Een flash drive is een klein apparaat dat wordt gebruikt om de computer op te slaan , en zorgt voor het transport van deze bestanden van computer naar computer , meestal door de stekker in een USB -poort . Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen , en hun opslagcapaciteit en mogelijke toepassingen kunnen verschillen . Basic Flash Drives

Basic flash drives
zijn gedifferentieerd vooral op opslagcapaciteit . Ook wel " duim opslag" voor de kleine omvang van de apparaten , flash drives voor basis gebruik variëren in capaciteit tot 8 GB of meer . Vele kleuren zijn opgenomen in de basis- flashdrive scala aan variatie te bieden .
Novelty Flash Drives

nieuwigheid flash drives
hebben dezelfde functie als gewone flash drives , en hebben verschillende hoeveelheden van flash-geheugen . Het verschil zit in de vorm die zij nemen . Een populaire nieuwigheid flash drive in Japan is de Sushi Drive --- een flash drive in de vorm van een stukje sushi . Volgens de website Computerworld , sommige van de vreemde rassen zijn onder andere een Barbie-pop die vereist dat het hoofd moet worden gehaald om de drive in te voegen in de USB-poort; Swarovski kristal - ingebedde drives , ontworpen om te worden gedragen als een ketting , en smiley gezichten of dierlijke vormen .
Veiligheid Flash drives

Veiligheidsmaatregelen
in flash drives kan verschillende vormen aannemen . Volgens de website ConsumerSearch , kunnen deze maatregelen omvatten het lezen van vingerafdrukken , combinatie sloten en zelfs software programma's om gevoelige informatie te versleutelen . Sommige flash drives ook de mogelijkheid van het gebruik van Internet - based tracking systemen om voor remote wissen als het apparaat ooit zou worden gestolen . Deze types van flash drives vallen in de duurdere categorie , komen met meer garanties en hebben omvangrijker fysieke kenmerken .
U3

U3 - enabled " slimme " flash drives mogelijk gebruikers om programma's uit de stations draaien zonder ze daadwerkelijk op de computer installeert . Hierdoor kunnen gebruikers die regelmatig veranderen computers ( studenten en reizigers , bijvoorbeeld) om hun meest gebruikte programma's uitvoeren op een U3 -stick en nooit om ze te installeren op een van de computers die zij gebruiken . De beperking van de U3 flash drives is dat de software en programma's die lopen van hen hebben speciale optimalisatie te werken met de U3 -technologie , wat betekent dat niet elk programma zal functioneel zijn .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een Flash Drive aa…
·Hoe kan ik XP installeren van …
·Hoe naar Mount een Flash Drive…
·Waarom wordt mijn USB Flash Dr…
·Hoe kan ik muziek bestanden op…
·Hoe de overdracht van een digi…
·Hoe maak je een Western Digita…
·Waarom is een Flash Drive veil…
·Step - by - Step Flash Drive I…
  Related Articles
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan ik Download Flash om de iPad ? 
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Hoe kan ik Flash bekijken op een iPad 
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Soorten iPad Styluses 
Soorten iPad 
Video Bestandstypen voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Filter Keys Disable 
·Hoe maak je een JPEG Print Kleinere Zorg…
·Waarom is mijn PC gebruik omhoog Mijn vi…
·Hoe het opzetten van Linksys Wireless Ca…
·Netwerken & Drive Recovery 
·Hoe de Franse Brieven Get op een Engels …
·Hoe te ontgrendelen Keyboards 
·Hoe kan ik drivers voor een Canon -print…
·Hoe kan ik scannen van een visitekaartje…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com