Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Wat is Belkin Flash Drive ?
Flash drives , waaronder Belkin degenen , zijn een handige manier om grote hoeveelheden data te vervoeren waar u ook gaat . Klein genoeg om in je zak en relatief goedkoop , kan je zelfs een station toewijzen aan elk van uw verschillende projecten dingen georganiseerd te houden . Sommige hebben gaten , zodat u ze kunt koppelen aan sleutelhangers , waardoor het moeilijker wordt om ze te verliezen . Flash Drives

Een flash-drive , soms ook wel een USB flash drive of USB-stick , is gewoon een klein draagbaar apparaat dat rechtstreeks aangesloten op een beschikbare USB- poort op uw computer . Individuele flash drives kan hebben instructies die aangeven met welke besturingssystemen ze compatibel , maar voor het grootste deel , ze zijn compatibel met de meeste Windows- , Mac -en Linux- versies van het besturingssysteem . In feite , als je werken met meerdere besturingssystemen , kunt u een flash drive te gebruiken om documenten te vervoeren tussen hen , zolang u de juiste software om deze documenten te openen . Flash drives kunnen veel meer gegevens bevatten dan optische schijven zoals cd's en dvd's , dat is waarom ze zijn een populaire draagbare opslagoplossing .
Belkin International , Inc

Belkin is een in Californië gevestigde fabrikant van computer hardware en apparatuur , variërend van USB flash drives en hubs om routers en kabels . Andere bedrijven produceren ook flash drives , maar alleen Belkin vervaardigd Belkin flash drives . Belkin onderhoudt een wereldwijde aanwezigheid door internationale faciliteiten en distributie van haar producten .
Beschikbaarheid

ingang van april 2011 , Belkin niet langer lijsten flash drives onder zijn producten op haar website . Daarnaast CNET geeft Belkin flash drives in zijn CNET Archive , dat specifiek is gericht op producten die zijn stopgezet en worden niet meer bevoorraad door de meeste , zo niet alle , retailers . Het is onwaarschijnlijk dat je in staat zijn om nieuwe Belkin flash drives te vinden, maar dat betekent niet dat je niet kunt vinden ze gebruikt hebben .
Overwegingen

Flash drives
moeten allemaal USB- compatibel , maar zijn er in vele kleuren en vormfactoren . Sommige flash drives hebben caps , terwijl anderen beschikken over scheden die dia terug naar de USB-connector die u de stekker in de USB poort van uw computer of een USB-hub te onthullen . Vinden wat past bij uw voorkeur voor opslagcapaciteit , esthetiek en comfort . Sommige mensen houden niet van USB-drives met kappen omdat de doppen zijn makkelijk kwijt te raken .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Specificaties voor het Tribeca…
·Hoe om afbeeldingen Off van Fa…
·Hoe maak je een grote Flash Dr…
·Hoe te Encryptie partitie verw…
·How to Set Up UBCD op een Flas…
·Hoe te Cricket Software Run op…
·Hoe kan ik foto's te kopiëren…
·Hoe te herstellen van een slec…
·Hoe te herstellen beschadigde …
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Power Supply Vervang in …
·Hoe de HP CP3505n Reset 
·Hoe te openen een Dell 8400 Computer Cas…
·Hoe maak je een computer CPU monteren 
·Nvidia Card Problemen 
·Hoe maak je verbinding een datakabel naa…
·Zo plaatst u Windows XP op een Asus EEE …
·Hoe te updaten ATI Graphics 
·Hoe je BIOS Setup Enter op een Toshiba L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com