Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Over CPU Processors
Moderne computers kunnen miljoenen instructies per seconde verwerken . Wat kunnen ze doen zo veel zo snel werken ? Dat zou de Central Processing Unit ( CPU ) processors . CPU- processors , ook wel microprocessors , zijn te vinden in veel voorkomende apparaten die mensen gebruiken elke dag, van mobiele telefoons en auto's tot magnetrons . Echter , we meestal associëren ze met computers . CPU processors zijn het hart en het hoofd van een computer . Ze doen alle berekeningen en draaien alle programma's . Geschiedenis

In de begindagen van de computer , werden CPU processors gemaakt van vacuümbuizen , en zij vulden een hele kamer . Ze werden meestal ontworpen voor specifieke taken met betrekking tot een bepaalde bedrijfstak . In de late jaren 1970 , Apple Computers , en anderen , hadden hun versie van de desktop computers . Maar , na de introductie van de IBM PC in 1981 , de processor racen echt geïntensiveerd . Het basismodel IBM PC verkocht voor $ 3000 en had een Intel 8088 CPU -processor . De Intel 8088 CPU programma-instructies uitgevoerd bij een snelheid van ongeveer 330.000 IPS ( instructies per seconde ) . Dat lijkt snel , maar in vergelijking met de huidige nieuwste CPU- processors ze waren erg traag . Nieuwere processors werken met een snelheid van ongeveer een biljoen IPS , dat is meer dan 3 miljoen keer sneller dan processors uit de jaren 1980 .
Fabrikanten van CPU- processors

De twee De grootste fabrikanten van computer CPU's van Intel en Advanced Micro Devices ( AMD ) . Er werken honderdduizenden mensen wereldwijd , en besteden miljarden dollars op de productie , onderzoek en ontwikkeling . Intel en AMD zijn voortdurend druk op de envelop om sneller te ontwikkelen , en meer energie- efficiënte processors voor alle soorten van personal computers . In 2006 , Intel begon met de productie CPU -processors voor Apple computers ook.
Care van CPU -processors

CPU processors
zijn ontworpen voor een lange tijd duren . Echter , CPU- processors zijn waarschijnlijk de duurste component in de computer . CPU's zijn zeer gevoelig voor spanningspieken . Hier krijg je een kwaliteit Uninterruptible Power Supply ( UPS ) , of een overspanningsbeveiliging . Een overspanningsbeveiliging onderdrukt spanningspieken , maar een UPS bevat ook accu's , het leveren van elektriciteit aan uw pc , zelfs als je stroom uitvalt . Deze producten kunnen online of bij de plaatselijke winkels zoals Office Depot , Staples of Sam's terug te vinden . UPS en piekbeveiligers komen vaak met een garantie dat uw computer zal vervangen als deze is beschadigd door een spanningspiek . Ook houd je CPU -processors in goede gezondheid door het houden ze afkoelen . Zorg ervoor dat uw computer goed geventileerd is en vrij van stof opbouw . Periodiek zet de computer uit en reinig de buitenkant van de ventilatieopeningen , en de voeding ventilator met een goedgekeurd perslucht product , of , nog beter, een computer vacuüm .
Upgraden CPU Processors
< br >

Na verloop van tijd , kan CPU vertragen omwille van het aantal programma's geïnstalleerd op uw computer . Daarnaast nieuwere programma's zijn geschreven met meer mogelijkheden , die nog meer spanning op verwerkingskracht zet . Met snellere CPU's geïnstalleerd kan aanzienlijk helpen . Voordat u een upgrade van uw CPU- processors , installeert u de maximale hoeveelheid RAM ( Random Access Memory ) van uw computer zal toestaan ​​. Beperkte RAM-geheugen zal uw CPU's houden van het lopen op volle snelheid . Voordat u besluit om uw CPU upgraden , kijken naar de prijs van nieuwe computers . Met onderdelen en arbeid , is het soms voordeliger om uw oude computer te vervangen .
De toekomst voor de CPU Processors

CPU-snelheid
en CPU-kracht zijn op niveaus we nauwelijks droomden van 20 jaar geleden . Er is nieuw onderzoek wordt nu gedaan op het gebied van de quantummechanica dat quantum CPU -processors kon produceren . Quantum processors kunnen honderden , of zelfs duizenden malen sneller dan onze huidige processors geworden . Onze ontdekkingen in de chemie , biologie , astronomie , geneeskunde , weersvoorspellingen en ruimtevaart , zijn direct gekoppeld aan hoe snel we procesgegevens . Vanwege de snellere CPU processors , zou ons leven 20 jaar vanaf nu worden verbazingwekkend .

Previous: Next:
  CPU's
·Kan een Dell Laptop CPU worden…
·CPU Speed ​​Definition 
·Hoe maak je een CPU Fan Montee…
·Hoe te repareren Mijn cpu fan …
·Wat doet Overklokken Uw CPU Me…
·Hoe de batterij te vervangen i…
·Uitleg van CPU Socket Types 
·AMD CPU Feiten 
·Hoe maak je een moederbord en …
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
iPad CPU Specs 
Over SLI videokaart Technologie 
Wat doen stream processors Mean op een g…
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
Over de MSI ATI R4350 videokaart 
  Hardware Articles
·Hoe om programma's verwijderen uit een c…
·Hoe te Aanpassen aan de pagina bij het a…
·Hoe je de harde schijf upgraden op een L…
·Hoe maak je een Power Supply Upgrade voo…
·Hoe uw muis wijzigen 
·Hoe uit elkaar te halen een Dell XPS M15…
·Wat is een FSB op een moederbord ? 
·Mijn Touchpad Scroll Is Stuck 
·Hoe maak je een Micro SD Card Sync op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com