Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
CPU Speed ​​Definition
Veel computergebruikers zich op de CPU-snelheid als een meting van de algemene mogelijkheden en prestaties van een systeem . Het feit is dat er andere factoren dan de snelheid van de processor die in aanmerking moeten worden genomen . De CPU (central processing unit ) is de component die vaak wordt aangeduid als de intelligentie achter de computer . Het interpreteert de instructies en voert berekeningen en bewerkingen . Een CPU is op het moederbord van elke desktop en notebook computer aangesloten . Betekenis

Bijna alle marketing inspanningen voor processors plaatst de nadruk op CPU-snelheid . Op een gegeven moment was er een rechtstreeks verband tussen de snelheid van de centrale verwerkingseenheid en de prestaties van een computer . In het algemeen , consumenten verwachten CPU's met een overmacht aan uit-voeren die met een lagere snelheid . In de afgelopen tien jaar hebben computerfabrikanten een geweldig succes in het verbeteren van het ontwerp en de prestaties van andere componenten , zoals de random access memory ( RAM ) , cache en bussen . Dit is de het totale effect van de processorsnelheid aanzienlijk verminderd .
Hertz

" Hertz "
is een timing meting die wordt gedefinieerd in termen van " cycli per seconde . " Het wordt gebruikt om de frequenties , zoals geluid , elektriciteit of de kloksnelheid van een centrale verwerkingseenheid meten . Het is vernoemd naar de Duitse natuurkundige Henrich Hertz . Zijn onderzoek was instrumenteel in het verifiëren van de theorie dat elektriciteit eigenlijk door elektromagnetische golven wordt uitgezonden . De snelheid van een processor wordt gemeten door megahertz en gigahertz . De uitdrukking , " megahertz , " geeft 1 miljoen cycli per seconde . " Gigahertz " betekent 1 miljard dollar cycli per seconde .

Beide termen worden gebruikt om de overdracht snelheid van elektronische instrumenten , zoals de interne klokken van computers en andere apparatuur berekenen . Bijvoorbeeld , een 2 gigahertz computer klok duidt een hoeveelheid bits ( 32 of 64 CPU woorden ) , die worden gemanipuleerd 2 miljard keer per seconde .
Kloksnelheid

Als het gaat om kloksnelheid , of kloksnelheid , kan CPU-snelheid , die vaak wordt gemeten in megahertz en gigahertz , worden vergeleken met de maximumsnelheid op een snelweg . Snellere snelheidsbeperkingen bedoel verkeer zal sneller te bewegen . De kloksnelheid bepaalt hoe snel data wordt verwerkt door de CPU . CPU woorden (bits ) kunnen worden vergeleken met het aantal rijstroken op de snelweg . Sinds meer rijstroken maakt het mogelijk voor meer voertuigen op de weg te gebruiken , meer bits betekent meer data kan bewegen door de CPU .
Memory

Random Access Memory
( RAM ) oefent een grote invloed op de CPU snelheid. Snellere RAM verzendt meer data naar de centrale verwerkingseenheid . CPU-prestaties wordt versterkt wanneer het niet hoeft te zitten idle als het wacht op instructies en informatie te verwerken krijgen . Langzamere RAM betekent dat de CPU verliest nanoseconden van de verwerkingstijd . Ontwerpen RAM staat bijpassende CPU-snelheid zou zeer duur zijn . Om dit probleem aan te pakken , computer ontwerpers aangevuld de langzamere RAM met kleinere , maar snellere geheugen genoemd cache .

Een cache is een kleinere , maar snellere geheugen opslagapparaat . Het bevat data onlangs door de CPU gebruikt . Veel computers hebben twee niveaus van cache , niveau 2 ( L2 ) bevindt zich naast de CPU . Wanneer de CPU moet de data opnieuw te gebruiken , gaat de snellere L2 cache in plaats van de langzamere RAM , om de informatie op te halen . Dus in plaats van zitten werkeloos door als het wacht op meer data , wordt de CPU werkt . De andere cache , dat is niveau 1 , is de snelste geheugen ter beschikking . . Het is eigenlijk geïntegreerd in de CPU , en werkt met dezelfde snelheid als de processor
overwegingen

Enkele andere weetjes over computer snelheid zijn : een 2,0 GHz doet niet procesgegevens twee keer zo snel als een 1GHz microprocessor . Het is afhankelijk van de hoeveelheid werk elke CPU is kabel van het invullen per klokpuls ( cyclus) . In theorie , de 2,0 GHz CPU is sneller , maar in de praktijk kan de 1GHz processor efficiënter en meer instructies per klokcyclus te verwerken . Goedkopere processors kan een richtlijn uit te voeren elke klokcyclus . Meer geavanceerde microprocessors typisch verwerken meerdere opdrachten per klokpuls . Andere factoren , zoals de bussnelheid , snelheid van het netwerk en de software attributen spelen rollen in de CPU-snelheid .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een CPU Fan verwij…
·Definitie van CPU Usage 
·Delen van de CPU 
·Hoe maak je een CPU Fan Vervan…
·Kunt u twee CPU- fans in een c…
·Onderdelen van de computer CPU…
·Hoe Hook Up Speakers een Dell …
·Hoe maak je een CPU Fan Vervan…
·Hoe een CPU Socket 478 Install…
  Related Articles
iPad CPU Specs 
Hoe maak je een grafische kaart te kopen…
Definitie van een videokaart 
Wat is de beste videokaart voor High Def…
Definitie van een grafische kaart 
Hoe kan ik Speed ​​Up My grafische kaart…
Hoe kom ik erachter Mijn grafische kaart…
Hoe maak je een grafische kaart Fan Spee…
Definitie van een Video Capture Card 
  Hardware Articles
·De Lenovo PC Bluetooth werkt niet 
·Hoe de voeding vervangen op een Gateway …
·Hoe je BIOS bijwerken Als Windows niet w…
·Hoe kan ik een HP Officejet 4500 Problem…
·Aanwijzingen voor Flash Drives 
·Hoe kan ik een printer Store 
·Hoe de Sonicwall SOHO2 Reset 
·Hoe maak je Color Documenten kopiëren i…
·Mijn laptop zal geen verbinding naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com