Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe je BIOS bijwerken Als Windows niet wordt Boot
het BIOS van uw computer updaten is meestal een relatief gemakkelijke taak . Echter , met behulp van een normale BIOS-upgrade -programma's onmogelijk kan zijn om te worden uitgevoerd als het besturingssysteem Windows niet zal opstarten . U kunt dit omzeilen door het maken van een bootable USB-drive . Door de BIOS-update software op de drive , zult u in staat om uw computer op te starten vanaf de USB drive en start het programma vanaf daar . U moet de bootable USB op een werkende Windows- computer te maken . Wat je nodig hebt
HP USB Disk Storage Format Tool
PEBuilder
Windows XP installatie-cd
BIOS-update bestanden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de HP USB Disk Storage Format Tool . Selecteer uw USB-schijf uit de lijst met beschikbare stations . Selecteer het FAT32-bestandssysteem en klik op de knop "Start" . Kopen van 2

Klik op " Start" van het bureaublad en selecteer " Alle programma's . " Kies " Accessoires" en selecteer "Run . " Typ " % systemroot % " in de resulterende vak en druk op de toets " Enter " . Een nieuw venster wordt weergegeven .
3

Klik op "Extra" en selecteer " Mapopties . " Klik op het tabblad 'Weergave' en selecteer de optie ' Verborgen bestanden en mappen " . Klik op de knop "OK " .
4

Selecteer de bestanden " boot.ini , " " ntldr " en " NTDETECT . " Klik met de rechtermuisknop deze bestanden en selecteer " Verzenden naar . " Klik op het USB-station op de lijst van stations . Windows zal de bestanden op de USB-stick te kopiëren .
5

Download en installeer PEBuilder . Het PEBuilder programma heeft de mogelijkheid om een ​​bootable kopie van Windows XP op de USB-drive .
6

Plaats de Windows XP installatie-cd in het juiste station . Klik op de knop 'Bladeren' naast het veld " Bron " . Selecteer de Windows XP -bestanden vanaf de cd te installeren .
7

Wijzig het veld "Output " op " BartPE . " Klik op "Bouw " en de software zal een bootable Windows XP- schijf te bouwen .
8

Klik op "Start " en selecteer " Alle programma's . " Kies " Accessoires" en klik op "Run . " Type " cmd.exe " in het vak en druk op ' Enter '.
9

Steek de USB- stick in de juiste poort . Typ " cd \\ " en navigeer naar je root directory . Type " cd pebuilder # \\ plugin \\ peinst " , ter vervanging van " # " met het versienummer van uw PEBuilder installatie .

Type " peinst " 10 en druk op ' Enter '. Een nieuw venster wordt geopend . Kies optie " 1 " in het menu voor toegang tot de optie "Change source path " . Type. " C: \\ pebuilder # \\ BartPE " , opnieuw vervangen " # " met uw PEBuilder versie

Selecteer optie 11 " 2 " in en druk op ' Enter '. Typ de letter toegewezen aan uw USB-drive , gevolgd door " : " , en druk op " Enter ". Selecteer de optie " 5 " in en druk op ' Enter '. Wanneer de computer het proces is voltooid , zal Windows XP worden geïnstalleerd op uw USB-drive .

Copy 12 de BIOS-update bestanden van uw desktop naar de USB-stick . Verwijder het USB-station , en steek deze in de originele computer .
13

Start de computer opnieuw . Voer het BIOS boot menu door op " F2 " tijdens de BIOS opstarten . Selecteer de optie om te booten vanaf USB-drive , en druk op ' Enter '. De computer zal opstarten vanaf de USB drive , zodat u de BIOS-update programma uit te voeren .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS Password Reset op …
·BIOS en RAID -kaart Compatibil…
·Hoe je BIOS ROM- bestanden bij…
·Hoe je BIOS Clear op Dell Comp…
·Hoe vindt u de BIOS Versie num…
·Hoe te updaten Award Modular B…
·Hoe kom ik in de BIOS en CMOS …
·Hoe te Phoenix BIOS wachtwoord…
·Hoe de temperatuur Afsluiten i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Game Backup Slaat op een iPad 
·Kan ik Put Surround Sound op mijn laptop…
·Hoe maak je een TI - 30Xa Calculator Geb…
·MacBook touchpad werkt niet in Windows 
·Hoe maak je een Guitar Met Pro Tools opn…
·Hoe maak je een cd - rw-station herstell…
·Hoe te wijzigen inktcartridges voor een …
·Hoe te controleren de ventilator in een …
·Hoe maak je een USB -stick installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com