Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Beginner's Guide to bouwen van een PC
Fabrikanten zoals Dell en HP staan ​​bekend om hun computers , maar als je wilt een grotere zeggenschap over interne onderdelen van de computer , overwegen het bouwen van uw eigen aangepaste desktop . Het bouwen van uw eigen computer kunt u alle mogelijke aspecten en onderdelen , van de harde schijf grootte om kleur van de zaak te controleren . Kosten

Voordat het bouwproces , overwegen hoeveel u wilt investeren in een nieuwe computer . Interne computeronderdelen zijn geprijsd op diverse kosten variëren , maar meestal , zult u meer betalen voor betere prestaties . Stel een budget voor hoeveel je wilt versus gewenste prestaties investeren --- bijvoorbeeld, kan entry- level onderdelen kosten minder dan enthousiast onderdelen , maar je zult zwakkere prestaties te zien van een entry - level custom-built computer .

Parts Buying

Afhankelijk van uw omgeving , kan de plaatselijke winkels individuele computer componenten te dragen . Echter , is het mogelijk om het grootste deel van uw boodschappen online te doen . Veel betrouwbare derden online websites verkopen bijna alle mogelijke computer onderdeel , variërend van fans in het geheugen. Bekijk een technologie nieuws tijdschrift of website om aanbevelingen voor tal van leveranciers vinden , en vergeet niet om het besturingssysteem , zoals Windows 7 , in uw budget omvatten .
Moederbord < br >

het moederbord is de hub voor alle interne componenten van uw computer --- alles van de harde schijf naar de processor verbindt met het. Voordat hij zich op een aankoop , zorg ervoor dat je CPU , harde schijf en andere onderdelen zijn allemaal compatibel met het moederbord . Na verloop van tijd , zijn normen voor computeronderdelen verbinding sterk veranderd , dus backwards compatibility is zeldzaam .
Geval

geval van de computer houdt alles van de CD drive op het moederbord van de computer op zijn plaats . Voor het kopen van een zaak , zorg ervoor dat er een solide bouwkwaliteit en de functies die je nodig hebt . De zaken worden altijd gebouwd om een ​​overeenkomstige motherboard form factor en als men niet de andere passen , zul je in staat om een ​​werkende computer te hebben . Op dezelfde manier , veel computer gevallen beschikken buiten USB-of FireWire -poorten . Als u vaak gebruik maken van de front-facing poorten , overwegen de aanschaf van een zaak die een aantal .
Interne onderdelen

Voorbij het ​​moederbord en de tas is voorzien , het is grotendeels aan jou om bepalen van uw computer potentieel feature set en kosten . Terwijl componenten zoals een harde schijf en geheugen nodig zijn , kunt u bepalen hoeveel u wilt investeren --- je kunt kiezen om 1 GB geheugen of 8 GB , kopen bijvoorbeeld. Evenzo kunnen onderdelen zoals meerdere schijfstations en toegewijde videokaarten worden toegevoegd of weggelaten . Afhankelijk van wat u van plan om de desktop computer te gebruiken voor , misschien vind je het nodig om de extra functionaliteit ..
Building Process

Afhankelijk van het moederbord stijl en feature set , kan specifieke bouwproces van uw computer variëren van iemand anders . Echter , de algemene manier om een ​​computer te bouwen is relatief eenvoudig . Alle moederborden zijn regio's opgedragen voor elke component . Harde schijf en dvd-station connectoren worden meestal verbannen naar een hoek van het moederbord , terwijl het geheugen baaien liggen dicht bij elkaar . Raadplegen van uw moederbord handleiding en andere documentatie voor meer informatie .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te Catch Up op Nieuwe Comp…
·Hoe maak je een Mini-PCI kaart…
·Hoe uw computer Wipe & Install…
·Wat is EMS geheugen? 
·Hoe te Celeron upgrade naar Pe…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe maak je een Processor Fan …
·Wat Moederborden compatibel zi…
·Hoe maak je een PC scan voor e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u uw e-mailadres wijzigen op uw Amaz…
·Hoe te programmeren om direct labels afd…
·Hoe maak je een Toner Chip resetten voor…
·Hoe een Uninterruptible Power Supply Bui…
·Hoe u een IDE harde schijf op Master 
·Hoe de opstartvolgorde wijzigen in het B…
·Hoe maak je een HP -geheugenkaart leegma…
·Wat is het Windows Security Button ? 
·Drivers die compatibel zijn met de HP Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com