Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een PC scan voor een Memory Upgrade
Het verhogen van het geheugen in de computer is de beste manier om het een grote boost in de prestaties te geven . Zelfs twee - of drie - jaar - oude computers kan gewoon niet bijhouden meer. Plaats van de uitgaven honderden dollars kopen van een geheel nieuw systeem , wisselen van uw oude stukken van random access memory ( RAM ) voor nieuwe RAM met een hogere capaciteit . Hoewel er geen scanners zijn beschikbaar rechtstreeks via Windows om u te vertellen wat voor soort RAM-geheugen je nodig hebt als van 2010 , een aantal websites hebben software die je systeem kan scannen en deze informatie . Instructies
Crucial System Scanner
1

Navigeer met je browser naar de website crucial.com /systemscanner en klik op de " Download De Scanner" bar . Sla het bestand op waar u maar wilt . Kopen van 2

Zoek het opgeslagen bestand en dubbelklik erop . Uw standaard Internet- browser wordt geopend , en het scanproces begint . De resultaten wordt geopend in uw internet browser ook.
3

opslaan of afdrukken van de pagina die wordt geopend , en breng het naar uw lokale computer op te slaan . Winkelpersoneel zal overeenkomen met het RAM-geheugen dat u nodig heeft . U kunt ook de RAM direct te kopen van de website Crucial 's .
Kingston Technologies
4

Ga naar de website van Kingston's op kingston.com /shop . Ga naar het vak in de linkerbovenhoek het label " Memory Search . "
5

Klik op de keuzelijst met het label " Zoeken op fabrikant , " en klik vervolgens op de naam van de fabrikant . Een nieuwe pagina wordt geopend . Klik op het model van uw computer .
6

Klik op 'Zoeken'. Een andere nieuwe pagina wordt geopend . Vanaf hier kunt u kijken naar uw systeeminformatie , vind aanbevolen upgrades en de aankoop van het RAM-geheugen je nodig hebt .
Openen van de zaak

Schakel uw computer 7 . Zet de schakelaar op uw voeding ( indien nodig) , en koppel alle randapparaten .

Schroef 8 de grote schroef aan de achterkant van uw computer toren . Als je een laptop hebt , zoekt u het paneel aan de onderzijde en schroef de twee schroeven waarmee het naar beneden om toegang te krijgen tot de RAM .
9

Verwijder een van de stokken door het ontsluiten van de schuifjes op de zijkanten en trekken het stuk uit . ( Het proces blijft hetzelfde voor zowel de laptop en desktop , maar de tabbladen met RAM van een laptop in zijn dunner , langer en gemaakt van metaal . ) Op Twitter 10

Zoek het model van het RAM-geheugen u hebt verwijderd . Het moet een etiket hebben zoals " PC - 2700 " of " PC2 - 5300 , " waarin het soort RAM voor uw specifieke computer vertegenwoordigt .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·De problemen met het klonen va…
·Hoe maak je een AMD Turion 64 …
·Hoe te Processor Gemeten Integ…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 510…
·Hoe te Onboard Audio & Video D…
·Hoe te Twee Verschillende Spee…
·Hoe u de harde schijf upgraden…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe een HP Pavilion A265C Upgr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP Mobile Printing werkt niet met Citrix…
·Hoe te laden Mijn iPod Songs in een nieu…
·Hoe maak je een APC Smart UPS RBC7 Batte…
·Hoe maak je een Kodak Easyshare Cartridg…
·Hoe kan ik een Toshiba P30 Computer Demo…
·Mijn Compaq NX9420 Is Oververhitting 
·Hoe maak je een vierkantswortel symbool …
·Wat is een Chip Extraction Tool? 
·Windows XP : Hoe te downloaden vanaf een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com