Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Zijn gerenoveerd inktpatronen voor printers een goede keuze
? Wil je geld besparen op de computer af te drukken ? Gerenoveerd cartridges kan het antwoord zijn . Ze zijn eenvoudig te kopen , goedkoper en het verminderen van plastic afval . Echter, niet alle cartridges gelijk. Consumenten moeten hun taak in gedachten te houden tijdens het maken van hun aankoop , voor herbouwd cartridges de meest geschikte optie voor kritieke projecten misschien niet . Ze kunnen echter groot zijn voor thuis en dagelijks gebruik . Voordelen

Gerenoveerde inktcartridges
voor inkjetprinters kan een tijd - en kostenbesparende optie zijn . Vaak zijn deze nagevulde cartridges bieden aanzienlijke besparingen over gloednieuwe units . Indien goed gemaakt , een gerenoveerd cartridge biedt dezelfde of vergelijkbare uitgang als een verse - off -the - assemblage - lijn cartridge . Gerenoveerd cartridges komen vaak verkocht in dezelfde sets als de originelen , voor kleurenprinters , vele handelaren verkopen een zwarte en drie-kleuren cartridge tegen een lagere prijs dan afzonderlijk kopen . Er is ook veel te zeggen voor recycling inktpatronen , omdat dit voorkomt dat meer niet-biologisch afbreekbaar materiaal uit het invoeren van overvolle stortplaatsen . Een herbouwd cartridge heeft veel plussen voor thuis of klein - zakelijke consument .
Waarschuwing

echter gerenoveerd cartridges hebben ook nadelen . Omdat veel van deze vullingen worden verkocht door bedrijven die geen bekende problemen , kwaliteit kan worden net zo gevarieerd als het aantal mogelijke producten . Bij aankoop van een cartridge , is er geen manier om te weten hoe vol de container echt is . Dit kan een kleine zorg lijken , maar het is een verschil van druk tussen 150 en 300 pagina's . De printkop op de cartridge kan ook slijten sneller dan een gloednieuwe een, of misschien makkelijker verstoppen . Natuurlijk , er is weinig weg van het vinden van een van deze uit totdat de consument legt de cartridge in het apparaat en probeert het uit . Tegen die tijd kan het te laat zijn om een terugbetaling krijgen als het mis gaat . Soms is het geld dat bespaard is niet de moeite waard het mogelijk gedoe .
Geografie

Refurbished cartridges
zijn overal verkrijgbaar . Als een consument is niet in de buurt van een kantoorboekhandel of elektronica winkel , eBay en andere online handelaren dragen een groot scala aan vullingen . Met zo'n brede distributie , is het makkelijk om te shoppen voor de beste deal . Op eBay , kan er zelfs een handelaar in de buurt die lokale , dezelfde dag pick-up zal zijn. Voor degenen die de levering wilt , moet u controleren voor prioritaire scheepvaart in om dingen snel te krijgen.
Typen

Er zijn opgeknapt cartridges voor zowat elk merk of model beschikbaar . Gerenoveerde inkt is beschikbaar voor Canon , HP , Lexmark en andere populaire merken . Fabrikanten proberen om hetzelfde ras als de originele merken bieden , dus er zijn zwarte cartridges , tri -color en foto inktnavullingen beschikbaar . Velen bieden ook nog dieper kortingen voor de aankoop van twee of meer eenheden , dus het loont om de balans op . Zorg ervoor dat u de cartridge capaciteit die past bij uw behoeften te kopen , omdat cartridges worden vaak verkocht op verschillende vulniveaus .
Overwegingen

Bij de aankoop gerenoveerd inkt , praktisch over uw behoeften . Zo kan het niet betalen om te gokken op opgeknapt cartridges als een belangrijke , grafische - zwaar presentatie is op de lijn . Echter , kan een bos van zwarte financiële rapportages inkt perfect zijn voor het goedkopere alternatief . Het is soms beter om te gaan met het echte artikel in gevallen waar kwaliteit aanwezig moet zijn . OED patronen komen uit een bekende hoeveelheid , en zijn dus veiliger wanneer het telt .

Echter , huishoudelijke taken en dagelijkse printwerk zijn perfect voor gereviseerde cartridges . Thuis printers vaak niet de rigoureuze gebruik van een kantoor machine te krijgen , zodat ze mogelijk meer geschikt zijn . Analyseer het printergebruik alvorens een cartridge kopen om zeker te zijn dat de inkt zal betrekking hebben op uw behoeften en breng je waarde .

Previous: Next:
  computer Printers
·HP Officejet 4215xi Specificat…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3320…
·Hoe Printer Drivers Verwijder …
·Instellen Blazie printer met M…
·Hoe de inkt resetten op een R2…
·Hoe kan ik een Ricoh Reset to …
·Hoe maak je Refill een Canon P…
·Over Photo Inkjet Printers 
·Printen op plastic zeilen 
  Related Articles
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi of 3G ind…
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Notion Ink Adam Vs . iPad 
Vijf redenen Tabletten zijn verschillend…
Wat zijn de verschillen in de iPad en ee…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een DVD-brand…
·Hoe maak je verbinding een Samsung Flat …
·Verschil tussen Mac Geheugen & PC geheug…
·Hoe kan ik een Dell Laptop 1525 Reinig 
·Hoe maak je een RAM Air Duct schoonmaken…
·HP Officejet 9130 Printing Issues 
·Hoe verhoog de prestaties van een Intel …
·Hoe de Foxconn Mobo Overclock 
·Hoe je laptop batterij leven Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com