Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printer Repair Basics
nonfunctioning printers kunnen grote hoofdpijn en ergernis veroorzaken voor de mensen die van hen afhankelijk zijn . Als een printer niet meer naar behoren werken , zou je in de verleiding om technische ondersteuning te bellen , of je zou willen springen met beide voeten en het probleem zelf op te lossen . Indien , in beide gevallen , weet je niet over printers , hier zijn een paar eenvoudige probleemoplossing en reparatie stappen die u zullen helpen u en uw collega's weer aan het werk . Voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint , houdt het volgende in gedachten . Indien u op enig moment niet comfortabel voelt het uitvoeren reparaties , bel technische ondersteuning . Trek altijd de printer vóór het bereiken erin . Spuit reinigingsmiddelen nooit direct in een apparaat , altijd bevochtigt u een niet-pluizende doek en breng de reiniger met de doek . Tonercartridges mogen niet worden blootgesteld aan overmatig licht , altijd plaats de cartridge in een donkere omgeving als het uit moet van de printer gedurende langere perioden Kopen en verkopen Steps First

. Als de printer niet functioneert , probeer dan eerst deze middelen . Controleer de kabels . De printer moet worden aangesloten , ingeschakeld en aangesloten. Sluit of knus up van alle losse kabels . Controleer de papierladen . Een printer zonder papier wordt niet afgedrukt. Controleer de computer . De printer moet worden weergegeven in de map van de computer printer . Als dit niet gebeurt , installeert u de printersoftware van de bijbehorende media of van internet .
Papierstoringen

U mag in staat zijn om vastgelopen papier te verwijderen zonder demontage van de printer , afhankelijk van location.Do een jam 's niet , onder geen enkele omstandigheid , rukken de jam uit de printer . Er zijn delicate mechanismen betrokken bij de voeding proces , en kunnen worden beschadigd wanneer het papier wordt gerukt door. Trek altijd stevig maar voorzichtig . Als het papier begint te scheuren , of lijkt te koppig , bel een technician.Avoid ontroerende rubberrol oppervlakken . De oliën van je huid kan reageren met het rubber , het verminderen roller leven . Incidenteel contact is niets aan de hand , maar houd het op een minimum.Do het verhittingsstation en corona niet aanraken . De temperaturen zijn zeer hoog , en ze kunnen brandwonden, evenals elektrische schokken veroorzaken . De corona is een fijne draad , dat is meestal zichtbaar bij de printer staat open . Nogmaals, vergeet niet om uw printer loskoppelen voordat erin .
Printing zal niet stoppen

Als de printer niet afdrukken stopt , verwijdert u alle taken in de wachtrij . Als de printer gaat door met afdrukken , zet u de stroom uit en haal het voor een minuut of zo . Als dit niet werkt , koppelt u de printer opnieuw , en ook herstart de computer die de taak heeft verzonden . De baan moet dan worden gewist uit het geheugen van de printer en de computer software die het afdrukken ( afdrukspoolbestanden ) behandelt . Als de printer nog steeds blijft drukken op dit punt , zet het uit en contact met de technische ondersteuning .
Vastgelopen papier

U kunt vochtigheid schuld en statische als er een papierstoring . Bij het laden van de printer , altijd riffle het papier om de vellen te scheiden . Aanhoudende papierstoringen , jam en dubbele beplating kan aangeven dat een of meer van de invoerrollen wordt gedragen . Deze reparatie vereist meestal de aandacht van een professional . Het vervangen van de invoerrollen is over het algemeen kosteneffectief in vergelijking met de gehele printer vervangt .
Fuser Maintenance

Als een laserprinter is het verlaten groepjes van toner of wordt houdende zwaar, vlekkerig afdrukken , is het tijd om de printer te reinigen . De eenvoudigste manier om dit te doen is om laserprinter schoonmaken bladen , die verkrijgbaar zijn bij de meeste winkels met kantoorbenodigdheden te kopen . Voer een paar vellen in de printer en druk een testpagina dan . Als het probleem verdwijnt , dan is de printer gewoon behoefte aan een schoonmaak . Als het probleem aanhoudt , of erger , kan dit aangeven dat de fuser gaat slecht . Het vervangen van de fuser kan niet kosteneffectief in vergelijking met de volledige printer te vervangen , en het is een taak voor een professionele technicus .
Not Enough Inkt

Wanneer uw afdruktaken zijn te licht , kan het probleem in de tonercartridge liggen . Laserprinters gebruiken toner , die ongelijk kunnen raken gedistribueerd als de cartridge leeg is . Verwijder de cartridge uit de printer en geef het een paar goede schudt van links naar rechts . Dit zal tijdelijk het probleem op te lossen , maar je moet een vervangende cartridge soon.Multicolor banen ontbrekende kleuren , of vlekkerige Inkjet -printers te kopen verspreiden inkt uit hun cartridges via kleine gaatjes , die kan verstopt raken met onbruik . De meeste inkjet printer software bevat een reinigende functie . Deze functie maakt gebruik van een grote hoeveelheid inkt en je moet gebruiken sparingly.If de schoonmaak -functie niet werkt , verwijdert u de cartridge . De cartridge contactoppervlak zal waarschijnlijk laten zien klodders opgedroogde inkt . Een beetje glasreiniger veegde over de contacten kan de belemmerende inkt reinigen. Breng de oplossing voor een niet-pluizende doek dus rag is vochtig ( niet verzadigd ) , en veeg het contact tot het relatief schoon . Je krijgt niet het vlekkeloos , want wat inkt wordt getrokken uit als u vegen . Laat de cartridge volledig drogen voordat u het opnieuw installeren van it.Color laserprinters ( CLP ) gebruiken toner tegen verschillende tarieven . Ontbrekende kleuren of ongelijkmatig uitgebalanceerd kleuren op CLP afdruktaken betekent meestal dat je nodig hebt om de bijbehorende toner cartridge.Sometimes vervangt , een afdruktaak wordt vermist gebieden van print. Als dat zo is , probeer het schudden van de tonercartridge . Als dit het probleem niet oplost , probeer dan te vervangen door een nieuwe. Als het probleem aanhoudt , het is een teken van de beeldoverdrachtseenheid faalt . Deze reparatie professionele hulp nodig en mogelijk niet rendabel in vergelijking met de gehele printer vervangt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Printen op 9x11 Paper 
·Hoe kan ik een HP Photosmart C…
·Hoe maak je een Deskjet D2400 …
·Printen op de krant Stock 
·Een nieuwe cartridge zal niet …
·Hoe de Brother MFC - 5840CN Pr…
·Voordelen & Nadelen van Printe…
·Hoe te verwijderen & Controlee…
·Hoe kan ik een HP 3150 printer…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Touchscreen Reparat…
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
PC Reparatie en Onderhoud Tutorials 
  Hardware Articles
·Hoe CD Boekjes afdrukken vanuit huis 
·Hoe maak je een Small - Form - Factor co…
·Hoe te Glossy Pictures Scan 
·Hoe Fix dat mijn XP herkent mijn dvd- rw…
·Wat is een logisch station 
·Hoe te Overclock een Lenovo S10 
·Hoe te Morsen Dry op uw toetsenbord 
·Hoe een eMachines M5310 Dat Is Oververhi…
·Hoe maak je een Lexmark P4350 scanner di…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com