Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad Touchscreen Reparatie
Helaas heeft Apple geen garantie dat accidentele schade dekt , dus als het glazen paneel is gebroken op uw Apple iPad , moet u een vervangend onderdeel voor het te kopen . Winkel online voor de beste prijzen , en zoek naar een gerenommeerde retailer dat hun onderdelen garandeert met een garantie . U moet ook een iPad toolkit kopen , als je niet al over de juiste tools voor het openen van de zaak . Wat je nodig hebt
iPad toolkit ( breekijzer en Phillips schroevendraaier ) op Twitter Rubberen mat of een zachte doek
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 uw Apple iPad op een vlakke ondergrond , zoals een rubberen mat of een zachte doek . Gebruik de platte kop wrikken tool die bij uw iPad toolkit kwam , en plaats deze tussen de linker rand van het voor-en achterpaneel . Kopen van 2

Draai het breekijzer van u af om het vrij te geven lipjes aan de rand van het scherm . Plaats een andere flat - head breekijzer tussen de linker rand en achterpaneel , om het voorpaneel te voorkomen snapping terug op zijn plaats .
3

Verplaats een van de platte kop nieuwsgierige gereedschappen langs de rechterkant van uw iPad , tot u alle tabbladen hebben vrijgegeven . Til het voorpaneel weg voor de achterwand , maar verwijder het niet , want het lint kabels eronder zijn nog aan het achterpaneel .
4

Ontkoppel de kabels die op de printplaat zijn bevestigd . U moet de digitizer , ambient - lichtsensor en weergave datakabels loskoppelen . Gebruik de iPad breekijzer om klap de behoud van kleppen voor de digitizer . Trek de kabels uit de stopcontacten . Gebruik opnieuw het breekijzer , en verwijder de omgevingslichtsensor uit het stopcontact . Maak de weergave datakabel van het logic board . Trek aan het zwarte plastic om de kabel los te koppelen van het stopcontact .
5

Til het voorpaneel van de iPad uit het achterpaneel . Wrik de ambient - lichtsensor boord van de lijm die houdt het aan het display frame. Dan , schil de band die houdt de digitizer om het display frame.
6

Verwijder de drie T4 - Torx schroeven die zijn bedrijf het display clips en LCD beugels op zijn plaats . Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de schroeven los te draaien. Schil de weergave clips en tape van het display frame. Verwijder de resterende Torx-schroeven van het display frame.
7

Verwijder het LCD paneel van het scherm frame. Gebruik de platte kop breekijzer om de LCD van de lijm die wordt vast aan de voorkant glazen paneel te verwijderen . Of , kunt u laat het geïnstalleerd om te voorkomen dat het krijgen van verbogen of het breken van te veel druk uit te proberen om het te verwijderen .
8

Haal en breng de EMI tape nabij de bovenrand van de voorste glazen paneel om uw nieuwe iPad glaspaneel . Verwijder de twee Torx schroeven voor de home - knop switch .
9

Gebruik een warmte kanon om de lijm die houdt het plastic frame aan de voorzijde glazen paneel en verwijder het verzachten . Vervolgens , warmte en verwijder het plastic frame in de buurt van de digitizer kabel van de voorste glazen paneel .
10

Installeer de nieuwe iPad glaspaneel , en monteer je iPad .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Contactpersonen verplaa…
·Hoe de iPad configureren met e…
·Redenen van de iPad is beter d…
·Hoe uw mappen verbergen op de …
·Hoe kan ik muziek streamen van…
·iPad Concurrenten 
·Specs van de Apple iPad 2 
·Hoe te Group Games in een map …
·Hoe te sluiten Yahoo! E-mail o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om ringtones te maken in Garage Band…
·Hoe te Formaat E-mails in een iPad 
·USB 2.0 Onbekend apparaat Issues in XP 
·Hoe de horizontale Color Bands op een Ca…
·Hoe Laptop Memory Transfer naar een Desk…
·Toshiba Satellite S1800 - 814 Specificat…
·Hoe maak je een LightScribe -cd drive om…
·Hoe schakel ik een banner pagina op een …
·Hoe maak je een Airport -kaart installer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com