Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat Inkt moet u gebruiken voor Foto
Het kiezen van de juiste inkt voor afdrukken van foto's kan variëren , afhankelijk van het model van de printer die u zelf. Terwijl de standaard inkten zal werken met fotopapier , veel bedrijven verkopen gespecialiseerde foto inkten die een scherper beeld , een langere levensduur voor de foto en betere kleurechtheid beloven . Het is niet succesvol gebleken ( vanaf november 2009 ) dat een printer thuis is 100 procent geschikt voor het produceren fotolab - kwaliteit prints , maar met de juiste inkt en papier combinatie het verschil is nauwelijks te onderscheiden . Thuis Photo Printers

Hewlett - Packard ( HP ) , Canon , Epson en Kodak zijn de top verkopers van fotoprinters . Ieder heeft zijn eigen unieke foto- afdruksysteem . Lexmark biedt printers die foto's met speciale inkten afdrukken , maar ze worden grotendeels beschouwd als minderwaardig aan andere fotoprinters omdat de reputatie van het bedrijf voor het terugschroeven engineering kwaliteit te zijn printers tegen een lage prijs te houden .

HP printen van foto's
werkt best op zijn Photosmart printers en gebruikt zijn HP Vivera inkt en speciaal fotopapier aan langdurige, kwaliteit foto's te produceren . HP Vivera inkten worden ook vaak aangeduid als O2 inkt op de verpakking en door verkopers .

In 2008 , Canon upgrade van zijn ChromaLife 100 inkt en papier -systeem om ChromaLife 100 + . De nieuwe ChromaLife100 + systeem maakt gebruik van Canon dye inkten en beschikt op haar website van een album levensduur van maximaal 300 jaar . Afhankelijk van de leeftijd van uw Canon printer , uw beste inzet voor kwaliteit printen van foto's is te ChromaLife 100 of ChromaLife 100 + gebruiken inkt en hoogwaardig fotopapier .

Epson
standaard DuraBrite inkten zijn goed voor dagelijks printen en kan worden gebruikt voor het afdrukken van foto's . Echter , voor een lange levensduur en foto - album waardig resultaat , moet u Epson Claria Hi - Definition inkt Momenteel gebruiken op een van hun Artisan serie fotoprinters .

, Maakt Kodak niet een lijn van specifieke fotoprinters zoals zijn concurrenten . Echter , bijna al haar inkjet all - in-een systemen hebben foto printmogelijkheden. Volgens zijn website , "De meeste andere jongens gebruiken kleurstoffen , een beetje zoals je kleren . Dus net als je favoriete shirt, zal uw foto's vervagen . Kodak maakt gebruik van gepatenteerde inkt op pigmentbasis --- zodat de levendige kleuren van uw foto's en documenten zal duren een leven . " Voor nu , Kodak biedt slechts een merk van de inkt die wordt gebruikt voor de dagelijkse en foto bedrukkingen .

Lexmark printers hotels met foto printmogelijkheden gebruik maken van haar Vizix inkt cartridges om de best mogelijke foto resultaten te bereiken .

het maakt niet uit welk merk printer je bezit , is het algemeen over eens dat je opnieuw vervaardigd of generieke hervulbare inktpatronen moet gebruiken inkt die de onderneming maakte en niet . Hoewel deze soorten cartridges zijn minder duur en geschikt voor dagelijkse afdruktaken , zijn ze niet gemaakt om hoge - kwaliteit fotoprints die niet snel doen vervagen produceren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik Problemen met afdru…
·Welke ingrediënten zijn in Co…
·HP Scanjet 5590 Driver Install…
·Problemen met een Lexmark X118…
·Hoe u papier in een HP Deskjet…
·Hoe Printer Machtigingen wijzi…
·Specs voor een LMR200 coaxiale…
·Hoe maak je een installatie sc…
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·IBM ThinkPad 1161 Specificaties 
·Hoe een muis te hechten aan een HP Lapto…
·Hoe kan ik foto's vanaf mijn computer na…
·Hoe kan ik drivers vinden voor een GIGAB…
·Optiplex 320 Specificaties 
·Tips voor Kids & Computers 
·Bouwen Vs . Het kopen van een computer 
·Hoe maak je een Case Fan Speed ​​Adjust 
·Hoe werkt een Pentium 4 2.6 vergelijken …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com