Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printer Maintenance Procedures
Met de juiste zorg en onderhoud , kan een kwaliteit printer bieden jarenlang probleemloos gebruik , maar het is belangrijk om de zorg voor die printer op de juiste manier . Net als een stuk van computer hardware , een printer vereist specifieke onderhoud , en als dat het onderhoud niet wordt uitgevoerd , zal de levensduur van de printer sterk worden verminderd . Het reinigen van de inktcartridges

Als uw printer is een inkjet -of fotoprinter , reinigen van de inktpatronen moet deel uitmaken van uw onderhoud routine. Deze cartridges bevatten kleine stroompjes die worden gebruikt om de inkt spuiten in het papier , en in de tijd een aantal van deze jets verstopt kunnen raken . Deze verstopte jets zullen veroorzaken tijdens het afdrukken tot ongelijke geworden , en ze kunnen ervoor zorgen dat de kleurbalans af te zijn ook. Door het nemen van de tijd om de cartridges te reinigen , kunt u de levensduur verlengen terwijl je meer uit je printer .

Veel printers
zijn een handig hulpmiddel om de cartridges te reinigen met slechts een paar klikken . Deze utiliites zijn ontworpen om de inktpatronen reinigen en uitlijnen door middel van een eenvoudig te gebruiken interface , zonder de noodzaak om de cartridges uit de printer te verwijderen .
Onderzoek de Toner

Als u eigenaar bent van een laser printer , is het belangrijk om in de gaten te houden op de tonercartridge , vooral als de kwaliteit van de afdruk is afgenomen . De toner zou kunnen krijgen leeg , of het kan zelfs hebben een lek . Om de conditie van de tonercartridge ook controleren , til de deur dat de cartridge bedekt en til deze vrij van de printer . Kijk in de printer wanneer de cartridge was , als je zwarte vlekken in de toner , is het waarschijnlijk dat de cartridge lekt en moet worden vervangen . Gebruik een zachte , licht bevochtigde doek om losse inkt een vervangende cartridge te verwijderen en vervolgens te installeren . U kunt ook gebruik maken van een hand stofzuiger met een spleet gehechtheid aan zuigen het losse inkt, maar zorg ervoor dat u geen krassen op de metalen onderdelen in de printer
Controleer de Rollers < br . >

Als uw printer heeft meer dan een afdruk lade , is het belangrijk om te kijken voor problemen met de papierinvoer . Als het papier is vastgelopen of niet voeden uit een bepaalde lade is het misschien tijd om de lade te rollen veranderen . Deze rollen zullen vlotte verloop van tijd slijten , en als ze te glad zullen zij niet meer in staat zijn om het papier goed te grijpen.

Om de rollen te veranderen , trekt u de lade uit totdat het vrij is van de printer , dan zoek het rollen en trek ze los van de tand . Schuif de nieuwe rollen op de tand en duw ze tot ze vastklikken . Vervang vervolgens de lade en probeer de afdruktaak opnieuw .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe naar Small Print Less Wazi…
·Hoe te activeren Wisselgesprek…
·Hoe te Refill kopieermachine T…
·Hoe kan ik een printer Fuser R…
·Hoe maak ik Ontstopt een Epson…
·Technische specificaties van d…
·Hoe maak je een Kodak Dryview …
·Hoe maak je een Xerox Phaser 4…
·Hoe de inkt Verandering in de …
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
PC Reparatie en Onderhoud Tutorials 
Beleid voor Server Maintenance 
  Hardware Articles
·USB Drive Geschenken 
·Rs -232 en R - 432 Protocollen 
·Hoe je het moederbord vervangen in een S…
·How to Get een afbeelding om een Thumb D…
·Hoe u het MAC -adres van de LAN- Cards 
·Over Muisaanwijzers 
·Hoe maak je Refill een Canon MP620 inktp…
·Hoe te herstellen van een beeld op een I…
·Hoe te MSI Wind Fix OS X Audio 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com