Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Over Muisaanwijzers
Uw muisaanwijzer , ook wel de muiscursor , wordt meestal de vorm van een pijl of met de hand . Als u de muis , de aanwijzer referenties waar uw muis zich bevindt te verplaatsen . Met een beetje kennis , kunnen Windows-gebruikers de grootte van de muisaanwijzer , hoe het functioneert en zelfs wat het lijkt te veranderen . Functie

Om bepaalde aspecten van de manier waarop uw muisfuncties te wijzigen , te beginnen door te gaan naar de " Eigenschappen voor Muis " dialoogvenster . Om daar te komen , klik op de knop "Start" en ga naar het "Configuratiescherm " ( je kan hebben op "Instellingen " om eerst te klikken , afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt ) . Op het tabblad " Knoppen " , kunt u uw muis snelheid regelt of de linker en rechter muisknoppen . Op het tabblad " Pointers " kunt u kiezen uit verschillende aanwijzer thema's. Op het tabblad " Opties voor de aanwijzer " , kunt u de zichtbaarheid van uw muis aan te passen .
Soorten

De belangrijkste vormen van muisaanwijzers zijn pijlen , handen en zandloper vormen . Echter , door het aanbrengen van wijzigingen in de " Eigenschappen voor de muis , " of door het downloaden van speciale software , kunt u het uiterlijk van de muis van iets van engelen om zebra's en alles wat daar tussen te veranderen . Een andere manier om je cursor te veranderen is door het veranderen van uw desktop thema . Om dit te doen , klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad en kies 'Eigenschappen'. Kies een nieuw thema uit het dropdown menu .
Eigenschappen

U kunt ervoor kiezen om uw muisaanwijzer verbergen tijdens het typen in het venster " Eigenschappen voor Muis " . Echter , als u niet wilt dat uw aanwijzer verbergen, maar wou dat het zou blijven uit de weg terwijl je aan het typen bent , er is een andere optie . U kunt een gratis utility genaamd " Mouse Away " die automatisch de muisaanwijzer zal bewegen als het in de weg van uw tekst te downloaden . Om dit hulpprogramma te installeren , klik op de link in de sectie " Resources " van dit artikel .
Overwegingen

Als uw muisaanwijzer is zeer klein , of uw scherm heeft veel tekst of afbeeldingen , kunt u het zicht van uw muiscursor te verliezen. Terwijl u kunt meestal wiebelen het rond totdat je uiteindelijk ziet het, er is een eenvoudiger manier om het snel te vinden . Ga terug naar de " Eigenschappen voor Muis " dialoogvenster . Op het tabblad " Opties voor de aanwijzer " , vinkt u het vakje dat zegt " Laat locatie van Pointer Toen ik Druk op de CTRL -toets" . Klik op "Toepassen" en " OK" en de volgende keer dat u de muis te verliezen, alles wat je hoeft te doen is op de "Ctrl" toets op uw toetsenbord .
Preventie /Solution
< br >

Als uw muisaanwijzer schokkerig wordt gedragen , het eerste wat je moet proberen is het schoonmaken . Rollerball of optische muizen vereisen verschillende reinigingsmethoden , dus het is best om te verwijzen naar de aanbevelingen van de fabrikant laten . Als dat niet helpt , ga dan naar de " Eigenschappen voor Muis " dialoogvenster . Klik op het tabblad " Hardware " en klik op de knop "Eigenschappen " . Afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt , zult u in staat om te controleren op problemen en vinden suggesties voor eventuele aanpassingen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je verbinding een Mic…
·Hoe maak je een Ideazon Gaming…
·Hoe te openen een Microsoft Wi…
·Mijn Dell Inspiron 4150 Muis &…
·Hoe maak je een Thaise Keyboar…
·Hoe maak je een USB-muis insch…
·Hoe maak je een computer Keybo…
·Blind typen voor beginners 
·Informatie over de ergonomisch…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Doet een muis werken met een iPad ? 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Hoe een muis en toetsenbord op een iPad …
Hoe te verbinden twee computers met een …
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 460 printer resetten 
·Het upgraden van een DDR 184 - Pin gebuf…
·Over Modern Laptops 
·Hoe maak je een Video Put als achtergron…
·Hoe te Device Drivers Ontwikkelen 
·Problemen Met Mini Laptop beeldschermres…
·Hoe maak je een laptop computer aansluit…
·Hoe maak je een computer moederbord mont…
·Hoe de Logic Board Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com