Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Verschil tussen Epson 9800 en 9880 printers
De Epson Stylus Pro lijn bestaat uit grootformaat printers gebruikt door ingenieurs , wetenschappers en architecten . De Epson 9800 en 9880 behoren beide tot de Stylus Pro lijn , maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen hen die van invloed op hoe nuttig elke machine zou zijn om verschillende gebruikers . Grootte

Zowel de Epson Stylus Pro 9800 en 9880 druk rollen papier die zijn 44 centimeter breed . Beide printers zijn 67 centimeter breed , maar de 9880 is 1 centimeter korter dan de 9800 , dat is 47 centimeter lang . De 9800 is beduidend meer ondiep , kwam uit op 26,7 centimeter diep , terwijl de 9880 is 30 centimeter diep , wat betekent dat de printer kan niet zo gemakkelijk te passen in gebieden die zouden inbreuk maken op looppaden . Al bij al , de Epson 9800 en 9880 zijn van een vergelijkbare grootte .
Inkt

De Epson 9800 beschikt over acht patronen van inkt kleuren, terwijl de 9880 functies negen patronen van kleur , waardoor de 9880 een meer levendige serie van kleuren te zetten op een pagina . Beide printers maken gebruik van dezelfde acht - kanaals inkjet printkop setup om de inkt op het papier . Beide printers zijn in staat om de inkt druppelgrootte variëren om verschillende effecten van de resolutie te maken , afhankelijk van de afdruktaak wordt uitgevoerd .
Print Speed ​​

Hoewel beide printers worden weergegeven door Epson als het hebben van een breed scala van afdruksnelheden voor verschillende grootte afdruktaken , de totale gemiddelde afdruksnelheid van zowel de 9800 en 9880 is in wezen hetzelfde . Bijvoorbeeld naar een pagina die is 20 cm bij 30 centimeter af , de 9800 duurt ongeveer 14 minuten en 18 seconden . De 9880 duurt ongeveer 12 minuten voor dezelfde afdruktaak , hoewel het overal kan nemen van zeven minuten en 55 seconden tot 23 minuten en 18 seconden . De 9800 kan nemen van zo weinig als twee minuten en 12 seconden tot 26 minuten en 54 seconden , afhankelijk van de afdruktaak .
Communicatie

Zowel de Epson 9800 en 9880 werken met Windows XP . De 9800 werkt ook met Windows 2000 , terwijl de 9880 werkt met Windows Vista en Windows 7 . De 9800 werkt met Epson 's eigen set van printerdrivers en de meeste third-party printerdrivers , volgens Epson . De 9880 , echter , is genoteerd door Epson als het werken niet alleen met Epson printerdrivers , maar ook PANTONE PostScript en Level 3 - compatibele RIP door Colorburst .
Andere functies

De Epson 9800 is in staat om te detecteren en te reinigen geheel of zelfs gedeeltelijk verstopte printkoppen , waarbij alle acht kleurkanalen gratis voor probleemloos printen . De 9880 neemt de strijd tegen verstopte printkoppen naar een nieuw niveau . De printkoppen in de 9880 zijn bekleed met een afwerking Epson vorderingen stoot printer inkt , zodat het niet zal bouwen en verstoppen de printkoppen

De 9800 maakt gebruik van drie verschillende soorten zwarte inkt : . Zwart, licht zwart en licht oplichten zwarte inkten . De drie zwarte inkten te helpen grijze evenwicht en de hoogtepunten van de afdrukken te verbeteren . De 9880 maakt gebruik van dezelfde technologie, maar ook kunnen de drie zwarte inkten in een van beide foto of mat , die de inkt dichtheid verandert al naar gelang het type materiaal waarop u afdrukt .
< br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill Canon iP2600 ink…
·Problemen met een HP DesignJet…
·Waarom is het hebben van Black…
·Hoe te Refill Ink Toner 
·Hoe de riem vervangen op een H…
·Reinigen van inktpatronen 
·Hoe maak je een parallelle pri…
·Printen met Low Ink 
·Hoe kan ik een HP Deskjet 932 …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe Memory installeren in een Compaq Nx …
·Lenovo S10 vs Samsung NC10 
·Hoe te CDRW schijven wissen 
·Informatie over Toshiba Tecra 8000 
·Hoe kan ik een Linksys Network Adapter I…
·Hoe te Actiontec M1000 Enable Van Dial U…
·Hoe maak je een scanner In Adobe Acrobat…
·Hoe kan ik een Dell harde schijf wissen 
·Mijn HP HDX18 Is Oververhitting 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com