Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Reinigen van inktpatronen
Wanneer uw printer blijkt pagina's die zijn strepen , licht of matig, het is waarschijnlijk omdat uw cartridge moet worden gereinigd . Er zijn verschillende stappen in de printcartridge reinigen proces, een aantal van de printer en een aantal die u handmatig met behulp van een paar huishoudelijke artikelen . Houd in gedachten dat cartridges zijn meer vatbaar voor verstopping als je vullen ze met goedkope flessen inkt . Basic Head Cleaning

In de eerste cartridge schoonmaken stap , gebruiken zelfreinigende nut van uw printer . Zorgen dat uw computer is aangesloten op de printer met het probleem. Dan, in het configuratiescherm van uw computer , klikt u op "Printers en faxapparaten . " Klik met de rechtermuisknop de printer in gebruik en ga naar " Printing Preferences . " Elke printer is anders, meestal een tabblad dat zegt "Printer Services , " "Clean Heads , " of een soortgelijke keuze vind je . Klik op dat tabblad en kies vervolgens de optie om "schoon cartridges . "

Eenmaal bevestigd , de printer begint . Een reiniging mechanisme extracten en vaagt overtollige inkt en pogingen om het opruimen van de cartridge , zodat u een duidelijke afdruk te krijgen . Als het klaar is , de printer geeft je een test print-out om te bepalen of het probleem is verholpen .
Geavanceerd Cleaning

Als de eerste zelfreinigende sessie niet maken de gewenste output , het hulpprogramma afdrukken vraagt ​​of u wilt een extra of een grondigere ( gevorderde ) schoonmaken. Klik op " ja " om door te gaan . Op deze ronde , het proces haalt nog inkt ( tot 25 % van de inkt ) van de patroon in een poging om de verstopping eruit of wel een ander probleem . Zoals in de basis reiniging , een genereert de printer een testafdruk - out om de output te controleren .
Handmatige reiniging

Als na het gebruik van uw printer ingebouwd in het schoonmaken mechanisme de kwaliteit is nog steeds inferieur , proberen om de cartridge handmatig reinigen . Hier krijg je een fles van alcohol en een aantal Q - tips . Ten eerste , doe er een paar druppels alcohol op een Q - tip en het onderste deel van de inktpatroon waar de inkt lozing zorgvuldig wrijven . Verwijder alle zichtbare inkt van dat gebied en print een test pagina .

Als dat niet werkt , zet ongeveer vijf tot 10 druppels van de alcohol direct op dat gebied van de inktpatroon , lopen de cartridge door de printer zelfreinigende nut twee of drie keer en opnieuw af te drukken . Uw doel is om het opruimen van de klomp en krijg inkt stroomt netjes uit de cartridge naar de printkop .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Open Deur fout voor de …
·Instructies voor de HP LaserJe…
·Hoe te verwijderen & Check een…
·Hoe maak je Refill een tonerca…
·Hoe kan ik een MX860 installer…
·Hoe kan ik een printer lade co…
·Citrix Internet Printing Proto…
·Hoe te printen op een Xerox 85…
·Hoe maak je een Xerox 2515 Cop…
  Related Articles
Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
Hoe te printen via Bluetooth met de iPad…
Hoe te Pages op de iPad afdrukken 
Hoe afdrukken van een e-mail met een iPa…
Printen met iWork op een iPad 
Printen met de iPad 3G 
Kunt u afdrukken Iets Van de iPad ? 
Hoe E-mail Print Met ePrint op de iPad 
Is het mogelijk om afdrukken van de iPad…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iMac upgrade naar een Su…
·Handmatig Recover My Presario CQ50 
·Hoe maak je een enkele klik Muis Verande…
·Hoe het opzetten van een HP 6890 voor Wi…
·Hoe je RAM installeren in Dell Studio 15…
·Asus M2N E moederbord Specificaties 
·Hoe houd ik een Plugged - in Power Adapt…
·Hoe maak je een schijf defragmenteren 
·Hoe de Oude Pad verwijderen uit mijn Int…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com