Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Canon MX310 faxapparaat Problemen
De Canon Pixma MX310 vervult meerdere functies , waaronder het verzenden en ontvangen van faxen . De printer is voorzien van een automatische documentinvoer op de bovenkant van het apparaat , zodat u snel scannen van looseleaf originele documenten ter voorbereiding van een faxbericht . Het apparaat heeft ook een flatbed scanner toegankelijk door het optillen van het deksel , zodat u documenten die zijn gebonden in boeken of zijn vreemd gevormd scannen en faxen . Als u een probleem met faxfuncties van de printer ondervindt , kunt u het probleem oplossen om de oorzaak vast te stellen . Instructies
Machine beantwoordt Alle inkomende gesprekken
1

Druk op de " Fax "-knop op het apparaat , dan " Menu " en gebruik de pijltjestoetsen om " Receive Mode Set" te selecteren en druk op de " Ok " knop . kopen van 2

Druk op de linker en rechter pijltoetsen om een andere ontvangstmodus dan degene van de machine wordt gebruikt te selecteren , druk dan op de knop" OK "om uw keuze op te slaan . Denk " Alleen Fax Mode . " Niet selecteren Deze modus is bedoeld voor gebruik met speciale fax- lijnen , geen lijnen die worden gedeeld met telefoons .

Plug 3 een telefoonlijn in de plug gelabeld met een pictogram van een telefoon op de achterkant van de printer . Steek het andere uiteinde van de telefoonlijn in een telefoon met een lijn , beantwoord dan de bijgevoegde telefoon wanneer de printer ringen om een gesprek aan te geven doorkomt .
4

Druk op de " Fax "-knop , dan is de "Menu " knop op het bedieningspaneel van de printer . Gebruik de pijltjestoetsen om " RX Settings " te selecteren en druk op de knop " OK " .
5

Gebruik de pijltjestoetsen om "Man /Auto Switch " te selecteren en druk op de knop " OK " . Gebruik de pijltjestoetsen om " On " te selecteren en druk op de knop " OK " . Gebruik de pijltoetsen om de hoeveelheid tijd die het zal de printer naar een faxoproep beantwoordt verhogen of verlagen . Druk vervolgens op de knop " OK " om uw instellingen op te slaan , en druk op " Stop /Reset " meerdere malen om alle menu's te verlaten .
Verzonden Documenten Arrive gespannen

Press 6 knop van de printer " Stop /Reset " om alle lopende faxtaken te staken . Verwijder al het papier in de invoer van de documentinvoer en opvangbakken , maar niet proberen om alle steken stukjes papier te verwijderen .
7

Til de rand van het deksel van de feeder aan roller van de documentinvoer 's bloot . Trek voorzichtig aan elke geplakt stukjes papier om ze te bevrijden van de wals .
8

Til de printer bovenklep om het scannen van glas bloot als je niet kunt verwijderen van de vastgelopen papier in de feeder . Trek aan het blootgestelde uiteinde van het papier en sluit de bovenklep .
9

Controleer de AOD 's roller gebied voor alle gescheurde stukjes papier of andere voorwerpen , zoals paperclips of nietjes . Sluit de klep van de AOD 's .

Previous: Next:
  computer Printers
·De dagen van het hebben van ee…
·Hoe afdrukken van een visiteka…
·Hoe kan ik dit oplossen een HP…
·Hoe kan ik een HP Officejet 42…
·Canon 7095 Printerfouten 
·Hoe Memory toevoegen in HP Las…
·Hoe printer Pooling op een lap…
·Hoe een HP 92 Cartridge Reset 
·Aanwijzingen voor een Canon D3…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn Vier dingen om te controleren o…
·Fundamentele verschillen in Soorten Comp…
·Computer RAM 2100 Vs . 2700 
·Hoe maak je een IDE HDD converteren naar…
·Wat is Zoomed video-ondersteuning ? 
·Hoe maak je een Quickcam Pro 5000 Instal…
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
·Hoe maak je een CD in een Acer Netbook 
·Hoe kan ik figuur de liquidatiewaarde va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com