Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe afdrukken van een visitekaartje in Photoshop
Hoewel veel kopieer bedrijven bieden deals op visitekaartjes drukken , ze nog steeds tekort in sommige gebieden . Afdrukken in kleur, bijvoorbeeld , kan nog steeds vrij duur . Deze optie kan ook niet zuinig als alles wat je nodig hebt zijn een paar kaarten in plaats van 100 of 200 . Het alternatief is om uw eigen thuis afdrukken . Verschillende bedrijven verkopen visitekaartje papier dat kan worden gebruikt met een printer thuis , zodat u uw kaarten en de druk aanpassen zo veel of zo weinig als u wilt. Wat je nodig hebt
Visitekaartje printerpapier
Toon Meer Aanwijzingen

Aankoop speciale visitekaartje papier 1 voor uw printer . Dit soort papier wordt geleverd als een 8.5 - by - 11-inch vel dik papier met geperforeerde lijnen die visitekaartje vormen - en kleinbedrijf segmenten . Dit soort papier is ontworpen om te worden gescheurd langs de perforaties na het afdrukken , waardoor zes tot acht visitekaartjes uit een vel papier . Goedkopere varianten van papier laten weinig noppen langs de randen van elke kaart , terwijl de duurdere maar professioneel rassen opleveren gladde randen . Kopen van 2

Plaats het papier in uw printer , met behulp van de aanwijzingen die komen met het papier te oriënteren de pagina goed . Vaak is er een pijl op de pagina afgedrukt die is bedoeld om u te vertellen welke kant de pagina moeten wijzen wanneer u het laadt .
3

Run Photoshop . Ontwerp uw visitekaartje. Zorg ervoor dat de afmetingen van het doek zijn dezelfde als die van de kaarten gestanst het papier . De verpakking van het papier moet u vertellen de exacte afmetingen van elke kaart . Voor de beste resultaten , werken op 300 dpi voor kleur kaarten en 500 dpi voor zwart- witte. Dpi betekent " dots per inch " en vertegenwoordigt de afdrukkwaliteit van uw stuk . U stelt de dpi in het pop - up venster dat verschijnt als u een nieuw project in Photoshop te creëren .
4

Selecteer het gereedschap Rechthoekig selectiekader en klik op de linkerbovenhoek van uw ontwerp . Houd de muisknop ingedrukt en sleep de cursor naar de rechterbenedenhoek van uw ontwerp . Laat de muisknop los . Ga naar het menu ' Bewerken ' en kies 'Kopiëren'. Uw ontwerp is nu gekopieerd .
5

Plaats de cd die bij de printer is geleverd in de cd van uw computer , DVD of Blu - ray drive . Leg de CD in en vind het visitekaartje sjabloon op. De meeste fabrikanten van deze producten omvatten een sjabloon voor de pagina-indeling , ervoor te zorgen dat u uw ontwerp op elke kaart af te drukken . Plaats het sjabloon in Photoshop .
6

Ga naar het menu " Bewerken " en selecteer de optie "Plakken" . Uw ontwerp is nu geplakt op de mal . Druk op " V " om over te schakelen naar de klik en sleep tool. Sleep het ontwerp tot het past precies over de eerste schets van een visitekaartje in de sjabloon . Plakken en sleep meer exemplaren van uw ontwerp totdat je elke schets van een visitekaartje hebt gedekt .
7

Ga naar " File " en selecteer " Afdrukken. " Een pop - up venster dat toont uw afdrukopties . Selecteer de " Aanpassen aan Media Fit " optie . Klik op " Print ". Uw kaarten worden nu afgedrukt op het speciale papier .
8

Verwijder de afdruk en vouw het papier langs de geperforeerde lijnen . Scheuren dan langs de lijnen om de kaarten te scheiden van de pagina .

Previous: Next:
  computer Printers
·Mijn USB is niet gevonden op m…
·Hoe te Clean My Printer Lens 
·Hoe herken ik het resterende t…
·Hoe kan ik afdrukken in Black …
·Hoe kan ik op een Printable CD…
·How to Make Money Selling Lege…
·Hoe maak je een Canon I9900 Da…
·Hoe je HP 9110 aan de slag met…
·Hoe een HP Designjet 750C conf…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP F300 Printers Problemen 
·Hoe Memory Match te FSB 
·Alternatieven voor de trackball Explorer…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen op een De…
·Hoe de BIOS-wachtwoord wissen op PCG - S…
·Hoe je inschakelen van de spaarstand 
·Hoe PC beelden over naar TV 
·Mijn LabelWriter Zal niet afdrukken 
·Problemen oplossen voor iBooks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com