Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe printer Pooling op een laptop zonder een LPT Gebruik
Een zwembad printer kunt u twee of meer identieke printers in een netwerk te gebruiken zonder meerdere printer applicaties of drivers te installeren . Bij gebruik van een printer zwembad , de Windows print spooler routes banen naar de eerste beschikbare printer in plaats van een specifiek apparaat . Deze methode waardoor de wachttijd voor afdruktaken en verhoogt de productiviteit binnen de werkgroep . Met behulp van een printer zwembad kunt u ook mobiele computers aansluiten en loskoppelen met het netwerk en documenten afdrukken - zelfs als de laptop of mobiele computer heeft geen LPT printerpoort . Als uw laptop heeft een netwerkadapter , kunt u snel aansluiten bij een werkgroep en deel het zwembad printer . Wat je
Need RJ - 45 netwerkkabel
Toegang tot werkgroep met zwembad printer
Toon Meer Aanwijzingen
maken de printer Pool
1

Ga naar de pc is aangesloten op de printer . Klik op "Start " en vervolgens op " Apparaten en printers . " Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op een van de printers in de " Apparaten en printers " venster . Zorg ervoor dat de degene die je kiest is exact hetzelfde type als anderen in het venster . Klik op de " Eigenschappen" link op de pop - up venster .
3

Klik op het tabblad " Poorten " . Schakel alle poorten die de naam van de printer opgenomen . De printers kunnen namen gelijkaardig aan " Printer # 1 , " " Printer # 2 " en ga zo maar door hebben . Klik op en activeer de optie "Enable Printer Pooling " . Tenslotte klikt u op de knop 'Toepassen' .
De laptop aansluiten op de printer Pool
4

Sluit de RJ - 45 -kabel aan op de netwerkadapter poort op de laptop . Het andere uiteinde van de kabel aan het netwerk router . Opmerking : de netwerkadapter poort op de laptop lijkt op een grote telefoonaansluiting port

Wacht 5 voor Windows om de nieuwe netwerkverbinding kunnen ontdekken en om een ​​IP -adres krijgt van de router . . Klik op "Start " en vervolgens op " Apparaten en printers . "
6

Klik op " Een printer toevoegen " aan de bovenkant van het nieuwe venster . Na de " Printer toevoegen " venster verschijnt , klik op de " een netwerk , draadloze of Bluetooth -printer toevoegen . " Wacht tot Windows printers op het netwerk detecteren en bevolken de " Beschikbare printers " lijst .
7

Markeer het eerste exemplaar van de printer aangesloten op het zwembad printer . De naam van de printer moet worden weergegeven als " Printer # 1 " of iets dergelijks . Markeer de naam van de printer en klik op de knop "Volgende " .

Wacht 8 voor Windows aan lokale driver bestanden voor de netwerkprinter installeren. Voer een beschrijvende naam voor de verbinding met de printer in het veld " Printer Name " . Klik op de knop "Volgende" .
9

Klik en maak de " Instellen als de standaardprinter instellen " optie . Klik op de knop 'Voltooien' . Wacht tot Windows de installatie van de printerdriver op de laptop af te ronden . Gebruik van het zwembad printer op de laptop net zoals je zou bij het afdrukken naar een lokale of aangesloten printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Deskjet F414…
·Hoe maak je een Kodak ESP 7 Ge…
·Hoe kan ik een Canon printkop …
·Hoe het standaard menu Service…
·Tips en trucs om een inktcartr…
·Scannen Met de Toshiba E - Stu…
·Hoe een HP Color LaserJet CM60…
·Hoe je printers via GPO Wijs 
·Thermische disc printers compa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Documenten opmaken voor mijn iPad…
·Do Alle draadloze muizen werken op dezel…
·Epson CX6000 Specificaties 
·Hoe te installeren RS232 naar USB kabels…
·Verschillen tussen de Toshiba L300 en de…
·Het wijzigen van het papierformaat op ee…
·Hoe Vergelijk 2010 Intel Core I5 - 450M …
·Hoe maak je een nieuwe geluidskaart inst…
·Hoe de Alignment Reset op My Canon IP350…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com