Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Fundamentele verschillen in Soorten Computers : Mainframe , PC & Supercomputer
De computers die de meeste mensen bekend zijn met betrekking tot de personal computers die worden gebruikt in het dagelijks leven . Er zijn eigenlijk verschillende soorten computers , elk met een eigen doel . Terwijl de belangrijkste principes achter de computer te typen zijn hetzelfde , mainframes , personal computers en supercomputers hebben enkele fundamentele verschillen . Mainframe

mainframes
behoorden tot de eerste computers gemaakt . Zoals computers geëvolueerd , mainframes werd de computers veel mensen vandaag de dag gebruiken . Echter , is een ander type mainframe nog gebruikt . De moderne mainframe computer is een groot , vaak dure computer kan verwerken groot aantal gebruikers tegelijkertijd . Deze computers kunnen afwikkelen meerdere taken tegelijk , waarbij opdrachten van meerdere gebruikers . Ze zijn geschikt voor letterlijk duizenden gebruikers tegelijk . Gebruikers van een mainframe vaak gebruik van kleinere computers informatie van en naar de mainframe computer . Deze kleinere computers zijn niet in staat te functioneren op hun eigen
Personal Computers

Personal computers
zijn kleiner en minder duur dan mainframe computers; . Ze zijn zelfstandig en werken op hun eigen . Ze zijn gebouwd met behulp van een mini - processor om een gebruiker tegelijk tegemoet te komen en zijn niet zo snel of zo krachtig als mainframes en supercomputers . Desktop computers , laptops , tablets en notebooks zijn allemaal voorbeelden van personal computers . Dit type computer kan worden gekoppeld aan anderen via een server , die hetzelfde effect als een mainframe computer kunt maken zonder de kosten en macht .
Supercomputer

een supercomputer is een krachtige computer die is gericht op het voltooien van een taak zeer snel . Het is niet geschikt voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijk , maar ontworpen om de taak sneller en efficiënter dan andere typen computers voltooien . Terwijl een supercomputer is de duurste optie is nuttig voor sommige bedrijven die een grote hoeveelheid informatie in een korte tijd moeten verwerken . Sommige supercomputers bestaan ​​uit vele mini - processors met elkaar verbonden .
Gebruikt

Van deze computer types , de personal computer is het meest nuttig voor de gemiddelde persoon . Personal computers werken goed voor gaming , surfen op internet , video streaming en e-mail . Sommige bedrijven hebben een grotere , snellere computer nodig taken, terwijl anderen kunnen werken met een netwerk van personal computers in plaats . Voor bedrijven die een snellere verwerking van enkele taken vereisen , kan een supercomputer de beste optie zijn . Echter , als er meerdere gebruikers toegang moeten hebben tot de verschillende functies op hetzelfde moment , een mainframe is een betere pasvorm .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een USB-opslagapparaat …
·Hoe maak je verbinding een dat…
·Hoe de harde schijf installere…
·Hoe installeer ik een SATA har…
·Wat zijn Main Storage Devices …
·Hoe te formatteren mijn harde …
·Kunt u de stekker van een exte…
·Wat is een Compact Flash Micro…
·Hoe mappen Zet op een thumb dr…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf Wipe Clean …
·Hoe je Call of Duty 4 Speel op de ATI Ra…
·Hoe het opzetten van een nieuwe schijf 
·Zebra printers zijn populaire keuzes voo…
·MSI K9N6PGM2 V Moederbordspecificaties 
·Hoe naar Strip My PC 
·Hoe te Partitie Een deel van een schijf …
·Hoe te Refill een HP C9364W 
·Hoe maak je een grafische adapter Instal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com