Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe naar Strip My PC
Als uw PC's moederbord is slecht gegaan of als de computer ernstig is verouderd , kan het tijd zijn om zich te ontdoen van uw computer . Maar als je geïnteresseerd bent in het houden of verkopen van afzonderlijke onderdelen van uw computer bent , kunt u onderdelen strippen van uw PC . Strippen onderdelen van uw computer vereist dat u volledig ontmantelen . Afhankelijk van de exacte merk en model van uw pc , kan dit blijken te zijn een uitdagende taak zijn . Wat je nodig hebt
elektrostatische ontlading ( ESD ) riem
kruiskopschroevendraaier
Static - gratis plastic zakken
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit en haal het netsnoer , alle externe apparaten en de aangesloten monitor . Draai de computer toren zodat de achterkant naar u toe. Leg de computer toren op zijn kant . Bevestig een ESD bandje om je pols om statische elektriciteit in uw lichaam ontladen . Dit voorkomt ernstige elektrische schade aan de onderdelen van de computer . Kopen van 2

Laat de retentie hendel of verwijder de kruiskop duim schroeven van het achterpaneel die veilige het zijpaneel op zijn plaats . Til het zijpaneel van de computer om de interne componenten te onthullen . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van beide geheugenmodules . Dit werpt elke module uit haar moederbord sleuf . Verwijder het interne geheugen van uw computer .
3

Zoek de drive bay gemonteerd op het voorpaneel van de computer . Dit is de kooi of metalen frame dat alle opslag drives van uw computer huisvest . Koppel de data -en voedingskabels van de achterkant van elke rit . Verwijder de kruiskopschroeven of laat de retentie grendels beveiliging van elk station op zijn plaats . Verwijder elke schijf van uw computer .
4

Draai de enkele kruiskopschroef op elke PCI -kaart aangesloten op het achterpaneel van binnen het geval van de computer . Pak elke kaart en trek hem recht omhoog tot elke kaart wordt losgekoppeld van zijn respectieve moederbord connector . Bewaar de verwijderde PCI-apparaten in statisch - vrij plastic zakken .
5

Koppel de hoofdkabel uitstrekt van de voeding naar het moederbord . Verwijder de kruiskopschroeven montage van de voeding aan op het achterpaneel . Til de voedingseenheid uit de computer .
6

Verwijder de kruiskopschroeven van de koelventilator gelegen nabij het centrum van de computer . Maak de voedingskabel van de ventilator van het moederbord . Til de ventilator uit van het moederbord naar de processor chip te onthullen .
7

Draai de processor platte borgschroef een halve draai naar links om de chip uit het stopcontact los . Til de processor uit de computer . Koppel alle overige kabels los van het moederbord .
8

Verwijder de resterende kruiskop schroeven uit het moederbord en til het gehele moederbord montage uit de computerkast .
< br >

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Over de Mac Pro Desktop 
·Sony Vaio RS - 310 Specs 
·Verschil tussen Quad Core & Du…
·Hoe u de Compaq Presario 7470 …
·Hoe te openen een Dell Dimensi…
·Het kiezen van de juiste proce…
·Lenovo Vs . HP desktops 
·Hoe maak je een IBM Lenovo K-s…
·Hoe maak je een harde schijf o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u uw router gebruiken als een Waypoi…
·Hoe maak je een Apple laptop te bescherm…
·Hoe het opzetten van een HP Laserjet 210…
·Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn Ya…
·Wat bepaalt hoe snel de CPU kan werken ?…
·Mijn digitale sleutelhanger Zal niet Opm…
·Hoe de onderdelen wijzigen in een iMac 
·Hardware Input Devices 
·Hoe krijg ik toegang tot een laptop Cmos…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com