Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP 2055X Specs
HP LaserJet -printers zijn een veel voorkomende armatuur in kantooromgevingen . Hoewel ze niet van hoge kwaliteit printen van foto's , kunnen deze printers pomp uit pagina's met een hoge snelheid . Als u overweegt de aankoop van een nieuwe LaserJet printer , kunt u overwegen de P2055x . Neem een ​​kijkje op de specificatie van de printer om te zien of het goed is voor uw behoeften is . Kleur

De LaserJet P2055x is een monochrome printer en niet in kleur afgedrukt .
Resolutie

Resolutie
is een maat voor de kwaliteit van een afdruk gemeten in dots per inch ( dpi ) . Hoe hoger het aantal dots per vierkante inch van de dekking , hoe beter een afgedrukte pagina er . De P2055x kan printen tot 1200 x 1200
Cartridges

dpi . De cartridge is het onderdeel geïnstalleerd dat de toner van de printer bevat . Deze printer heeft een zwarte cartridge . HP raadt het gebruik van originele HP toner voor een betere printkwaliteit en onderhoudsvrije werking van de printer te garanderen .
Afdruksnelheid

afdruksnelheid
is een maat voor hoe snel een printer kan afgewerkte pagina's te genereren . De maximale snelheid van de LaserJet P2055x is 35 pagina's per minuut .
Eerste pagina

De " eerste pagina " metingen is een schatting van hoe lang het duurt om print de eerste pagina nadat een taak is verzonden naar de printer . De P2055x kan een taak te verwerken en beginnen met afdrukken in acht seconden .
Maandelijkse bedrijfscyclus

HP
raadt dit apparaat worden gebruikt om af te drukken 750-3000 pagina's per maand . Handhaving van dit percentage zal de levensduur van het apparaat en de componenten te verlengen .
Memory

Sommige printers hebben ingebouwde geheugen met willekeurige toegang die de snelheid van het drukproces helpt en laat de printer op een grote baan efficiënter te verwerken . De LaserJet P2055x bevat 128 MB on - board RAM en is uitbreidbaar tot 384 MB .
Network Connectivity

Deze printer wordt geleverd met een gigabit Ethernet-adapter die het mogelijk maakt om aangesloten op een netwerk en meerdere gebruikers gedeeld . Het heeft een maximale doorvoersnelheid van het netwerk van 1000 Mbps .
Afmetingen en gewicht

De LaserJet P2055x meet 14,4 cm breed , 26,7 cm diep en heeft een hoogte van 15,9 centimeter met alle geïnstalleerde accessoires . Het toestel weegt 32,6 £ .
Dienbladen

Deze printer heeft drie laden voor papier . Lade heeft een maximale capaciteit van 50 vellen , kan lade twee 250 bladen , en lade drie kan maximaal 500 vel papier . De volledig geladen capaciteit is 800 vel .
Papiersoorten

De LaserJet P2055x kan een verscheidenheid aan papierformaten , variërend van 3 x 5 inch tot 8,5 verwerken x 14 inch . Het kan afdrukken op verschillende soorten papier en andere media, waaronder standaard en gerecycled papier, enveloppen , etiketten, karton en transparanten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de Printer Cartridge Bay F…
·Verschil tussen Laser Copy Pap…
·Inkjet Vs . Laser voor foto's 
·Hoe een Office Recycle Depot t…
·Hoe te vervangen mijn inktcart…
·Hoe maak je een Lexmark Z715 I…
·Hoe maak je een Laserjet 2015D…
·Hoe te Refill een L50 tonercar…
·Hoe maak je een stapel envelop…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SD Card Problemen 
·Hoe kan ik configureren Entrega Printer …
·Hoe maak je een voorpaneel USB Bypass op…
·Hoe kan ik bewerken & Capture Cards comp…
·Hoe je het eurosymbool gebruiken op mijn…
·Hoe kan ik een LCD inverter repareren 
·De voordelen van inkjetprinters 
·Heeft de iPad Run Mac Office ? 
·Hoe Set Up Fax Service op uw Mac Desktop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com