Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Heb Printers vereisen Power Surge Protection ?
Elektrische stroom levert stroom aan uw huis veel apparaten en apparaten , waaronder computers , televisies en printers . Vloeit de stroom in uw huis via draden , en de huidige niet altijd stroom bij hetzelfde vermogen als gevolg van blikseminslag , centrale kwesties en zware apparaten aan-en uitging . Een overspanningsbeveiliging regelt de elektrische stroom en absorbeert de extra stroom en zorgt ervoor dat overbelasting van uw toestellen /apparaten " voedingen en waardoor ze niet aan het werk . Surge Protector Usage

Ja , moet u uw printer aan te sluiten op een overspanningsbeveiliging om het te beschermen tegen elektrische stroom overbelasting . Een overspanningsbeveiliging is nodig voor alle soorten printer , waaronder inkjet , thermische , laser-en andere types printer . Een stroomstoot overbelasting niet alleen de voeding van een printer , maar ook schade interne circuits van de printer . Als de stijging niet volledig de stroomtoevoer beschadigen , het verkort het leven van de component , evenals alle circuits die deel uitmaken van de voeding .
Het uitblijven van een Surge Protector
gebruiken < br >

Wanneer de elektrische stroom fluctueert of een black-out optreedt en de stroom is hersteld , een sterke stijging van de stroom zal vloeien naar uw printer en veroorzaken onderdelen van het apparaat onregelmatig te werken . Problemen zijn onder de printkop beweegt langzamer dan normaal en papierstoringen , vooral bij gebruik van een laserprinter . Stroomstoten kan ook leiden tot uw printer automatisch uitgeschakeld . Uw printer kan wel of niet stroom weer in.
Spikes

Surge protectors
ook uw printer te beschermen tegen pieken , die worden veroorzaakt door blikseminslag en zijn sterker dan pieken . Een elektrische spike kunt onderdelen van uw printer onmiddellijk te vernietigen . Spikes kan ook optreden als een elektrische transformator in uw regio failliet gaat of wordt vernietigd door een auto-ongeluk .
Brownouts

Naast het helpen reguleren van elektrische stroomstoten en pieken , een overspanningsbeveiliging helpt boost elektrische stroom tijdens een brownout . Brownouts zijn het tegenovergestelde van stroomstoten /spikes en optreden wanneer de elektrische stroom daalt tot onder het normale cijfer - 110 of 220 volt . Een onderspanning kan ertoe leiden dat uw printer te kunnen werken op een verminderde snelheid . Dit kan ook onderdelen van uw printer en de voeding te vernietigen . Deze afbraak in elektrische stroom ontstaat wanneer er te veel apparaten in gebruik zijn op een bepaald moment , waaronder airconditioners , diepvriezers , koelkasten en andere apparaten die een groot deel van de elektriciteit te gebruiken .

Previous: Next:
  computer Printers
·De Solid Ink Print Proces 
·Hoe Printer Driver verwijderen…
·Hoe maak je een Music Print Pl…
·Printen op Maat A1 Paper 
·Hoe een printer te gebruiken M…
·Hoe kan ik in inkt voor een HP…
·Hoe te Refill Ink op een HP C6…
·Hoe maak je een Lexmark Cartri…
·Hoe maak je een HP 6310 Clean 
  Related Articles
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Wat kan de Apple iPad doen? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
Wat kunt u doen op de iPad ? 
Heeft een iPad vereist Wi - Fi? 
  Hardware Articles
·Soorten PC Memory Sticks 
·Hoe de compacte voedingsadapter verbindi…
·Hoe faxen op een Lexmark X5470 All in On…
·Hoe te printcartridges vervangen voor HP…
·Hoe de inktpatroon Levels Reset voor een…
·Hoe kan ik een HP 6300 printer standaard…
·Hoe kan ik een HP Photosmart 7660 Instal…
·Hoe je oude inktcartridges Recycle 
·Hoe de juiste laptop harde schijf vervan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com