Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Photosmart 7660 Install
De HP Photosmart 7660 is een inkjetprinter die compatibel is met zowel Windows- en Macintosh-computers . De Photosmart 7660 print documenten in kleur , en heeft een zes-kleuren inktsysteem voor het afdrukken van foto's met nauwkeurige details . Zoals met de meeste printers die op de computer aansluiten via een USB -poort , de ergste fout die je kunt maken is het aansluiten van de printer op de computer voordat u de software installeert . Als je die fout kunnen voorkomen , zult u merken dat het installeren van de Photosmart 7660 is een kort proces dat weinig van uw tijd vergt . Instructies

Plaats de Photosmart 7660 op een bureau of ander stevig oppervlak 1 . Zet de printer om zodat de achterkant naar u toe . Sluit de voedingskabel aan op de poort op de linkerbovenhoek van de achterkant van de Photosmart 7660 en sluit het andere uiteinde aan op een stopcontact . Zet de printer weer rond . Kopen van 2

Til het doorzichtige klepje aan de voorkant van de Photosmart 7660 .
3

Duw de plastic papiergeleider aan de linkerkant van de Photosmart 7660 lade helemaal naar links en trek de stang op de bodem van de lade uit . Trek de gids op de rechterkant van de papierlade uit ook. Deze drie stappen volledig open de lade . Schuif tenminste een stuk van gewoon wit papier in de lade open en trek de doorzichtige deksel .
4

Druk op de knop aan de linkerkant van de Photosmart 7660 bedieningspaneel . Het display op het bedieningspaneel licht op en vraagt ​​u om de taal die u wilt gebruiken . Druk op de " OK" knop aan de onderkant van het paneel .
5

Gebruik de richtingsknop op de Photosmart 7660 bedieningspaneel om uw taal en plaats kiest , drukken op "OK " na elke selectie . < Br >
6

Open de middelste deksel van de Photosmart 7660 en wacht even tot de inktpatroon vervoerder taxi naar het midden van de printer . Draai de plastic covers voor zowel cartridge compartimenten naar voren en omhoog om de drager te bereiden voor de inktcartridges .
7

Bereid een cartridge door het nemen van het uit de folieverpakking en peeling van de beschermstrook van de contacten en sproeikop . Heeft deze onderdelen van de cartridge na het verwijderen van de strip niet raken .

Plaats 8 de inktcartridge in een leeg compartiment . De standaard drie - kleuren cartridge hoort thuis in de linker compartiment , terwijl de fotocartridge hoort in de juiste . Sluit het plastic deksel dat het compartiment na het installeren van een inktpatroon . Elke deksel een hoorbare "klik" moeten uitstoten wanneer gesloten . Swing het centrum deksel van de Photosmart 7660 naar de printer te sluiten als u klaar bent .
9

Klik op "OK " op de Photosmart 7660 bedieningspaneel en wacht tot de printer om een uitlijning testpagina produceren . Zodra dit is voltooid , de hardware is klaar voor gebruik .
10

Insert de Photosmart 7660 software schijf in uw computer . Als u het gebruikte apparaat hebt gekocht en hebben niet de schijf beschikbaar is , kunt u de software downloaden van de website HP-ondersteuning voor de Photosmart 7660 via de link in de sectie ' Resources ' van dit artikel .
11

Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de achterkant van de Photosmart 7660 en sluit het andere uiteinde aan op een vrije USB- poort op uw computer wanneer dit wordt gevraagd door de installatiesoftware .

Previous: Next:
  computer Printers
·Een nieuwe cartridge zal niet …
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3820…
·Kan Laser inktcartridges te vo…
·Hoe kan ik een HP Officejet pr…
·Hoe afdrukken Terug naar Terug…
·Hoe kan ik een HP PSC 1315 ins…
·Hoe te Kopieën met ingebouwde…
·Hoe maak je een Gamma Color Ad…
·Hoe de Belt Repair op een Lexm…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP laptop gebruiken Met …
·Hoe een IBM ThinkPad Koop 
·ROM BIOS Checksum Failure 
·Core 2 Duo 2.2 Vs . 2.4 
·Hoe te wijzigen Out een CD-ROM drive in …
·Feiten over de Toshiba Satellite Laptop 
·Hoe maak je een telefoon Filter Met Comp…
·Hoe te Moederbord geluidskaarten Disable…
·Waarom kan ik niet gebruiken Mijn Micro …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com