Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Belt Repair op een Lexmark P3150
De gordel in uw P3150 is een integraal onderdeel van uw computer printer . De band beweegt de cartridge heen en weer op de rails , waardoor de printer cartridge hoofden om overal afdrukken op de pagina . Deze riem is normaal betrouwbaar, maar bij intensief gebruik enig bewegend deel kan wat onderhoud nodig . De band heeft vaak kinderziektes als de band verliest zijn strakheid , zodat je nodig hebt om de tanden weer wrikken in positie , evenals de band zelf , indien het is de draad van de bandloop . Wat je nodig hebt
Philips schroevendraaier
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de printer uit door op de "Power " -knop naar beneden voor een paar seconden ingedrukt totdat u hoort dat de cartridges te verplaatsen naar hun rustpositie en de LED's doven . Trek het netsnoer uit de achterkant van de printer en leg deze aan de kant . Trek de printer naar voren en zet het in een duidelijke werkruimte waar je wat armslag . Kopen van 2

Til de scanner deel van de Lexmark P3150 printer totdat de scanner draagarm grijpt . Je zult zien dat het zichtbaar opstaan ​​en hoort een hoorbare klik . De patronen worden op de linkerzijde in hun rustpositie . De band is gespannen over het midden , de ene kant boven de draagrail en een kant eronder . Er is een gordelspanner aan de rechterkant . Het zal lijken op een Philips schroef set in een rechthoekige sleuf . Indien de gordel is te buigen, ga dan naar stap drie . Zo niet , ga dan naar stap vier .
3

Gebruik een Philips schroevendraaier te draaien de spanner met de klok mee , een aanscherping van de gordel langzaam . Stoppen wanneer de band is recht zonder doorzakken in de lijn . Niet te vast draaien , want dit kan de lijn rekken zijn verleden te breken . Als je te ver gaat , draaien tegen de klok in wordt de riemspanning los .
4

Inspecteer de gordel om te zien of de gordel niet goed tandjes . De band zal een reeks van kunststof tanden aan de binnenkant rand die de transmissies en spanner versnelling in te schakelen . Als de tanden niet goed zitten , zal er een merkbare bobbel waar dat aangrijpt op die versnelling zijn. Gebruik een platte schroevendraaier om de tanden weer op zijn plaats vast te klemmen . U kunt ook gebruik maken van de gordelspanner stelschroef aan de riem schuifel als de tand is te moeilijk te bereiken . Vastzetten en losmaken meerdere malen zal de tand rocken op zijn plaats .
5

Gebruik de platte schroevendraaier om de riem terug te duwen in de geul loopt aan weerszijden waar de band gaat in de plastic steunen . De linkerkant heeft de versnelling en de rechterkant heeft de spanner versnelling. Beide hebben weinig loopgraven die de gordel trechter op zijn plaats . Een simpele druk met de platte schroevendraaier zal de band weer in de uitlijning .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe doe ik Refill Ink in een D…
·Hoe afdrukken Dubbelzijdig Mat…
·Hoe kan ik de Toner 
·Hoe te Black Print Gebruik all…
·Hoe je Broken printers Recycle…
·Hoe te Refill een R260 inktcar…
·Hoe maak je een Kodak 5200 ESP…
·Hoe Network Printer Problemen …
·Hoe maak je Refill een Canon 4…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De iMac 233 Mhz Rev A herkent de CD Read…
·Hoe kan ik bepalen welke videokaart is g…
·Mijn MacBook Pro heeft gestopt tijdens h…
·Geïnstalleerd Nieuwe RAM in een compute…
·Hoe installeer ik een DVD R /RW in een D…
·Hoe maak je een Wi - Fi hotspot maken va…
·Hoe maak je een DIMM geheugenmodule Rein…
·Hoe te Overclock een CPU 2.8 HT Intel P4…
·Hoe bepaal ik de Apple Onderdeelnummer v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com