Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een HP 5200 Problemen
De HP Laserjet 5200 printer gebruikt gepoederd toner om documenten te produceren , evenals warmte en druk in de printer om de toner die op het papier . Als u een fout met de printer ondervindt , zal je ofwel zie een foutmelding op het beeldscherm van de 5200 's of op het scherm van de aangesloten computer , of u problemen met het afdrukken merken als je ze te halen uit de printer . Problemen met eventuele problemen die je tegenkomt zal u helpen bij het ​​vinden van een oplossing, zodat u de bron van het probleem kan oplossen . Instructies
Papierstoring Fouten
1

Trek de papierlade van de printer uit de sleuf in de onderkant van de printer . Trek elke geplakt stukjes papier zie je in de sleuf . Kopen van 2

Verwijder alle beschadigde , gekreukte of gekreukeld papier uit de papierlade . Druk op het papier , zodat alle vier de hoeken zitten onder de lipjes in de vier hoeken van de bak , schuif de lade weer in de printer . Open de bovenklep van de printer en sluit het deksel om te zien of de jam foutmelding verdwijnt .
3

Open de bovenklep van de printer en verwijder de tonercartridge en plaats de cartridge op een schroot stuk papier en dek het af met een tweede stuk papier . Verwijder eventuele vastgelopen stukjes papier zie je binnen in de printer door deze recht omhoog te trekken .

Dia 4 de cartridge terug in de printer en sluit de bovenklep . Verlaag achterklep van de printer , trek vervolgens eventueel vastgelopen stukjes papier met beide handen . Sluit de achterklep , en open en sluit de bovenklep om te zien of de jam foutmelding verdwijnt .
5

Verwijder de duplexereenheid door deze weg te trekken uit de printer , dan omhoog . Trek alle vastgelopen papier uit de sleuf van de duplexer , alsmede uit de duplexmodule zelf , schuif vervolgens de duplexmodule terug op zijn plaats in de printer .
Slechte afdrukkwaliteit
6

Controleer de verpakking op de media die u gebruikt met de HP Laserjet 5200 . Stoppen met het gebruik van de media als het niet is aangeduid als geschikt zijn voor laserprinters .
7

Druk op de " Menu" knop op het bedieningspaneel van de printer . Gebruik de pijltjestoetsen om " Configure Device " en druk op de knop " OK " . Gebruik de pijltjestoetsen om " Print Quality " en druk op de knop " OK " .
8

Gebruik de pijltoetsen om " Economode " te markeren en druk op de knop " OK " . Gebruik de pijltjestoetsen om " Off" te selecteren en druk vervolgens op de knop " OK " . Druk nogmaals op de " Menu" knop om het menu -systeem van de printer te sluiten .
9

Vervang de cartridge . Open de bovenklep van de printer en verwijder de printcartridge . Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking , afpellen van de beschermende tape , schuif de cartridge in de printer . Sluit de bovenklep van de printer , en wacht tot de printer om stil te vallen voordat u een nieuwe afdruktaak .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een draadloze prin…
·Hoe kan ik een HP Officejet 55…
·De voordelen van mobiele print…
·Hoe de inkt op mijn printer Fi…
·Toner Vs . Ink 
·Hoe te Spooler-service install…
·Kodak 8500 Problemen 
·Hoe te Epson Ink Reset 
·Hoe herken ik het inktniveau i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Pioneer CD drive die niet…
·Vergelijking van ATX moederborden 
·Feiten over Flatbed Scanners 
·Hoe kan ik Google Sync Met een iPad 
·Hoe maak je een USB Wall Jack Wire 
·Dell OptiPlex 330 Problemen : Geen Inter…
·Hoe maak je een Parallel Printer convert…
·Hoe kan ik Problemen met een Asus M2N SL…
·Soorten soldeerpasta 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com