Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Officejet 5500 Problemen
Er zijn vier printers in de HP Officejet 5500 Series . Allen zijn " all - in-een " apparaten die in staat zijn kleur printen, scannen , faxen en kopiëren . Er zijn een aantal problemen die u kunt tegenkomen bij het bedienen van een machine met zoveel functies dat mis kan gaan . HP heeft deze printers om behulpzaam bij het ​​oplossen van problemen te zijn , zodat ze meestal aangeven wat er mis op hun bedieningspanelen gaat . Controleer voor en het oplossen van een aantal veel voorkomende problemen , en je moet in staat zijn om verder te gaan bedienen van uw apparaat, zonder veel gedoe . Instructies

Controleer 1 voor verbindingsproblemen . Controleer of alle kabels goed zijn aangesloten en dat uw voedingsbron werkt .

Controleren 2 voor de installatie van de software problemen op uw computer . Wanneer u de OfficeJet 5500 is correct geïnstalleerd , moet u in staat om de installatie -cd-rom en wordt gevraagd om de software en bestanden installeren, plug in de printer , start u de computer , installeer de " Fax Setup Wizard " en het product registreren . Aan het eind van het proces , moet er een HP Officejet -pictogram op uw bureaublad staan. Als u gemist een van deze stappen of als de software lijkt onvolledig te zijn als je het gebruikt , moet u het programma opnieuw te installeren . Installatie ongedaan maken wat er al eerst geïnstalleerd en daarna start het proces voorbij is.
3

Fix nodig het vastgelopen papier . Om dit veilig te doen zonder schade aan de machine , zet uit en haal de printer . Van de rug, verwijder de achterklep en trek voorzichtig het vastgelopen papier. Terwijl de deur open is , zorg ervoor dat de drukrollen zijn schoon en vrij kan draaien om toekomstige storingen te voorkomen . Ook zorg ervoor dat je papieren media dat de printer ondersteunt en die niet is gekreukeld of gescheurd gebruiken .
4

Fix elke cartridge fouten, die de printer zal aangeven . Verwijder de cartridges van de bovenklep van het apparaat . Inspecteren om te zien of er sprake is van duidelijke problemen , waaronder beschermende tape links op de cartridges of schade aan het elektrisch strips . Verwijder de beschermende tape als het nog op zijn plaats ; cartridges die beschadigd zijn vervangen. Ook bevestigen dat u gebruikt cartridges die compatibel zijn met de printer zijn . Installeer de cartridges als je eenmaal hebt besloten een van dit soort problemen .
5

Resolve scanner en kopieerapparaat problemen . Zorg ervoor dat de scanner gaat branden wanneer u probeert een document te scannen . Als dit niet gebeurt , controleer dan of het apparaat correct is aangesloten op een stroombron . Als het dan nog niet werkt , zet u de printer uit door de stekker gedurende 30 seconden en vervolgens opnieuw te starten en proberen om opnieuw te scannen .
6

Los eventuele faxen problemen door onderzoek van de fax foutcodes die de rapporten apparaat . Zorg eerst dat alle stroom -en telefoonlijnen zijn aangesloten en goed functioneert. Dan onderzoeken HP's lijst met foutcodes om het exacte probleem met fax- communicatie en geschiedenis bepalen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik Match de Epson Pro …
·Hoe je HP Officejet printkop r…
·Hoe kan ik een 5510 HP Office …
·Hoe de Hewlett Packard Driver …
·Hoe maak je een harde reset ui…
·Hoe maak je een Toner Drum Ver…
·Hoe Hook Up een printer 
·Hoe kan ik een envelop op een …
·Hoe de Canon Pixma MP210 Probl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Memory Clear op een Ti - 30XA 
·Hoe kan ik een Dell- printer te installe…
·Hoe maak je een Epson 880 afdrukken met …
·Hoe maak je een MicroSD -kaart kopiëren…
·Hoe maak je een Netflix Streaming Box Bu…
·Hoe maak je een Epson printer gebruik Kl…
·Hoe maak je een iMac harde schijf upgrad…
·Hoe om programma's ligt op Externe schij…
·Het verschil tussen een AMD , Celeron en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com