Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten soldeerpasta
soldeerpasta wordt gepoederd metaal soldeer in een flux medium . De flux werkt als een bindmiddel dat elementen elkaar houdt totdat warmte van een soldeerbout smelt het soldeer aan te sluiten , terwijl het metaalpoeder in de pasta zorgt voor een goede binding tussen elementen waarbij verbindingen worden gevormd . De twee componenten werken samen om oxide voorkomen dat de vorming van het soldeer en de extra elementen die betrokken zijn bij het ​​solderen draden , printplaten en andere objecten . Er zijn verschillende soorten soldeerpasta beschikbaar, elk ontworpen om specifieke solderen eisen. Rosin Based soldeerpasta

Rosin based ( R ) soldeerpasta
bestaat uit hars ( een emulgator verkregen van dennen en andere planten ) en oplosmiddel . Dit type van soldeerpasta heeft een lage activiteit en is geschikt voor het reinigen en gemakkelijk gesoldeerd oppervlakken zoals koper , zilver en goud . Het residu dat overblijft na het solderen is niet geleidend en kan blijven op vele soorten materialen , zonder ze te beschadigen of kan gemakkelijk zijn te reinigen van oppervlakten in entrepot met een geschikt oplosmiddel .
Rosin Mild Activated soldeerpasta < br >

Rosin
mild geactiveerd ( RMA ) soldeerpasta bevat hars , oplosmiddel en een activator . Het is vooral geschikt voor gemakkelijk gesoldeerd oppervlakken . De meeste soorten RMA pasta niet corrosief en niet - geleidend , waardoor ze worden achtergelaten op vele soorten materialen zonder ze te beschadigen , maar kan de reinigende werking afhankelijk van flux activiteit en type materialen in het soldeerproces . RMA soldeer is gemakkelijk te reinigen van oppervlakten in entrepot met een geschikt oplosmiddel .
No - Clean soldeerpasta

No - Clean ( NC ) soldeerpasta bestaat van colofonium , oplosmiddel en een activator . Het is heeft een lage tot matige niveau van activiteit , waardoor het zeer geschikt voor snel - gesoldeerde oppervlakken zoals koper , zilver en goud . Ontworpen om een ​​duidelijke , harde , niet-corrosieve en niet- geleidende resten achter te laten , kan NC soldeerpasta blijven op de meeste ondergronden zonder ze te beschadigen . Oppervlak residu is verwijderbaar met behulp van een geschikt oplosmiddel , ook al is het soms moeilijker te verwijderen dan een RMA soldeerpasta .
Water oplosbare soldeerpasta

water - oplosbare ( WS ) soldeerpasta bevat organische zuren , thixotrope ( een dikke gel die vloeibaar wordt bij verhitting ) en oplosmiddel . Er zijn verschillende soorten WS soldeerpasta , die een breed scala van activiteiten niveaus voor diverse solderen oppervlakken en materialen . Dit maakt het een betrouwbare all-purpose optie die is makkelijk schoon te maken uit douane- oppervlakken met water .
Rosin Activated soldeerpasta

Rosin geactiveerde ( RA ) soldeerpasta bevat hars , oplosmiddel en agressieve activatoren , waardoor het een hogere activiteitsgraad ontworpen voor moeilijk te solderen oppervlakken zoals ijzer , nikkel , titanium en staal . Het residu links op verlijmde oppervlakken is zeer corrosief en geleidend , en moet worden gereinigd van gevoelige materialen met een geschikt oplosmiddel snel na de montage .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak ik mijn Desk Top PC W…
·Handheld computers informatie 
·Hoe maak je een FAT32 externe …
·Hoe volledig Clean Out een com…
·Hoe je het wispreventienokje o…
·Hoe te Dolby 5.1 Vista Drivers…
·Hoe kan ik een extra SATA hard…
·Wat zijn computers gebruikt vo…
·I /O Magic USB 2.0 harde schij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe Video Met USB Capture 
·Hoe maak je verbinding een Wired extern …
·Hoe maak je Ghost een laptop harde schij…
·Hoe te PC100 RAM Run op een PC133 Machin…
·Vergelijking van een Powerbook G4 een Ma…
·Een SATA harde schijf is een schijf in d…
·Hoe maak je een Sticky Toets Fix een Mac…
·Hoe stel ik een HP Deskjet F2180 ? 
·Hoe Dell Servers Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com