Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe Video Met USB Capture
Een USB- video-opname -apparaat is bijna altijd een soort van analoog- naar - digitaal -omzetter , waarbij in een analoog videosignaal , van een videorecorder bijvoorbeeld , en het vertalen van het signaal in een formaat dat leesbaar is door een computer . Dergelijke apparaten toelaten om digitaal te archiveren home video opgeslagen in oude formaten , tv kijken op uw computer , en video -conferentie over het internet . De belangrijke kenmerken van deze apparaten zijn input type en videokwaliteit . Wat je
computer moeten met USB-poort
Video bron
Toon Meer Aanwijzingen
1

Beslis welke videobron of bronnen vindt u video vast te leggen uit , en vervolgens bepalen wat voor soort videosignalen je moet werken met . Composiet video- signalen die via gele RCA- connectoren worden algemeen gebruikt met videorecorders en dvd-spelers . Andere veel voorkomende analoge videosignalen zijn S - video , die een speciale vier - of vijf - polige connector gebruikt , component, die door middel van drie afzonderlijke RCA-aansluitingen komt , VGA , die wordt gebruikt voor computer monitoren , en coaxiale kabel-tv -signalen . Capture apparaten bestaan ​​voor al deze analoge videosignalen , maar de prijzen variëren sterk , dus probeer een apparaat dat alleen de soorten signalen die u nodig hebt om vangt selecteren . Apparaten die digitale video vast te leggen , zoals DV-of HDMI , zijn meer exotische en dure . Kopen van 2

Bepaal welke kwaliteit u nodig heeft van uw opgenomen video . De videokwaliteit reeds beperkt door het type signaal gebruikt, maar apparaten analoog naar digitaal omzetting bij verschillende kwaliteiten zo goed presteren . De twee kwaliteitsindicatoren om aandacht te besteden aan zijn resolutie en frame rate . De resolutie is het aantal pixels in gebruik per frame van de video , en frame rate is hoeveel frames worden vastgelegd in een set hoeveelheid tijd . Voor zowel de resolutie en frame rate , hogere cijfers geven een betere kwaliteit .
3

Controleer of USB -poorten van uw computer een USB 2.0-poorten of ouder USB 1.1 -poorten . Computers die vóór 2001 zal waarschijnlijk de oudere USB 1.1 -poorten . USB 2.0 biedt een veel grotere opname kwaliteit , en hoewel apparaten die de USB 1.1-standaard te gebruiken bestaan, zal uw keuze sterk worden beperkt . Daarnaast worden de meeste USB 1.1 video- opname-apparaten niet meer gemaakt , maar moet worden gekocht gebruikt .
4

Opmerking besturingssysteem van uw computer alvorens een aankoop , als video- opname-apparaten gebruiken drivers compatibel zijn met verschillende systemen .
5

verkrijgen van een video-opname apparaat dat het type signaal of signalen die je nodig hebt vangt , heeft bevredigende kwaliteit , compatibel is met uw type USB , en is compatibel met uw besturingssysteem .

6

sluit uw videoapparaat aan op de ingangen van de opname-apparaat , en sluit het opname-apparaat aan op uw computer . In de meeste gevallen zal uw video-opnameapparaat te komen met zijn eigen software voor het vastleggen , maar u kunt ook het gedeelte Bronnen raadplegen voor een verzameling van gratis software capture tools . Nadat de opname is gestart in de software , op play op uw videobron te beginnen met het vastleggen van uw videobron . Andere tools zullen de opgenomen video rechtstreeks op uw computer weer te geven , zonder de opname , voor toepassingen als het kijken naar tv of video-conferencing .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Aanwijzingen voor Hoe een ATA …
·Hoe te converteren VGA naar HD…
·Hoe te veranderen van een inge…
·De beste HD- tuners voor de PC…
·Hoe kan ik een externe microfo…
·Hoe maak je een webcam te gebr…
·Wat doet Front Side Bus Mean ?…
·HP Indigo 5500 Specs 
·DIY Antistatische Polsband voo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Flash -BIOS ASRock K7VM3 
·Hoe maak je een nieuw e-mailaccount toev…
·Hoe kan ik Windows XP virtueel geheugen …
·Remote Server Administrator Gereedschap 
·Hoe maak je verbinding PC Case Wires 
·Hoe te FreeAgent Schijven ontgrendelen 
·Hoe kan ik Blu - rays verbinding naar Co…
·MacBook SSD RAID Upgrades 
·Hoe een printer te verbinden met een Cro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com