Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de Canon MX330 printer Problemen
Canon Pixma MX330 beschrijft het als een alles - in-een office printer , omdat het ook als copier, scanner en fax . Deze printer kan zelf- diagnose van problemen met haar activiteiten . Canon is voorzien van een LCD- display op de Pixma MX330 die informatie geven over de huidige afdruktaken , evenals de gezondheid van de machine bepaalt . Echter, sommige van de foutmeldingen op het scherm zijn cryptisch en vaag . U kunt het uitvoeren van een aantal algemene stappen voor probleemoplossing die zou kunnen krijgen uw printer goed te laten werken . Instructies
1

Open de printer en onderzoekt de inktpatroon om de inktniveaus controleren als het LCD- scherm op de printer het " BEKIJK INK " foutmelding . Als de inkt op is , de bijbehorende inkt - niveau codes bevatten " U162 " en " U163 . " Kopen van 2

Druk op de " OK" -knop op de printer als u de " REQ . SERVICE SOON " bericht . Daarna , zal de printer deze fout negeren en je kunt afdrukken hervatten . Echter , de Canon MX330 heeft een ingebouwde reiniging en onderhoud functies voor de printkop . De " inktabsorptiekussen " is een cruciaal onderdeel van deze reiniging routine , en het zou moeten worden vervangen uiteindelijk . Contact Canon voor hulp bij het ​​vervangen van het onderdeel .
3

Snijd alle macht aan de printer als het scherm toont het " BEKIJK DE PRINTER " foutmelding . Druk op de " ON /OFF " knop om de macht van de machine , trek dan de stekker uit het stopcontact of een overspanningsbeveiliging . Wacht ongeveer een minuut . Sluit de printer weer aan bij de stroombron en zet hem weer aan . Als deze handelingen dit foutbericht niet elimineren , contact Canon voor onderhoud .
4

Inkorten of verdelen een uitgebreid document op de computer als LCD- scherm van de printer toont het " geheugen vol " foutmelding . Documenten met afbeeldingen en kleuren zal langer duren voordat de printer te verwerken dan een eenvoudige zwart -wit document. Annuleer de lange printopdracht vanaf uw computer met de functies van het besturingssysteem , dan is opnieuw het herziene document naar de printer .
5

Herstart je pc of Mac-computer als het afdrukken start niet wanneer u een taak verzendt de machine . Deze actie wist onderbroken en overgebleven afdruktaken uit de wachtrij .

Previous: Next:
  computer Printers
·Mijn Canon printer drukt niet …
·Opslag Tips voor inktcartridge…
·Hoe kan ik drivers voor een ni…
·Problemen met uw HP Photosmart…
·Hoe Dell Printer inkt Notice R…
·Hoe maak je een Plotter gebrui…
·Hoe maak je Refill een Dell 7Y…
·Hoe kan ik een Lexmark Wireles…
·De verenigbaarheid van een Lex…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP Pavilion n5425 Specs 
·Hoe verwijder ik een Intel P3 CPU 
·Het automatisch laden van de Command -to…
·Hoe te Refill Canon CL - 41 cartridges 
·Verschil tussen ABC & Qwerty Toetsenbord…
·Flash Drive Vs . Diskette 
·Hoe een computer te bouwen met No Operat…
·Welke SD-kaarten kan gaan in een MacBook…
·Hoe maak je een inkt - jet printer kopen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com