Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe verwijder ik een Intel P3 CPU
Het maken van een computer sneller en slimmer meestal draait om twee componenten vervangen : ? Het geheugen en de processor . Terwijl de verbetering van het geheugen kan een impuls te geven die nodig is , zijn er grenzen aan de verbetering kan brengen . Het upgraden van de processor , aan de andere kant , heeft een groot potentieel om je wereld te versnellen . De Pentium 3 processor in eerste instantie gebruikt de Slot 1 -interface , en later de Socket 370 -interface . Tijdens het verwijderen van een van beide type processor kan ontmoedigend lijken , het is een eenvoudig proces . Wat je nodig hebt
Philips schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Pentium III Socket 370 processors
1

Verwijder de schroeven in de desktop geval . De behuizing is bevestigd door ten minste een , maar eventueel tot zes schroeven in de rug . Gebruik een Philips schroevendraaier om elk te verwijderen en ze veilig opzij . Kopen van 2

Zoek de processor door te kijken naar de koelventilator en koellichaam . De heatsink met aangebouwde ventilator zal aanzienlijk groter zijn dan de waferlike processor zelf en over het algemeen vierkant van vorm , en zwart, goud of zilver van kleur zijn .
3

Koppel en maak de processor ventilator uit het moederbord . Er zijn twee manieren die processor ventilatoren en koellichamen om moederborden zijn aangesloten , kunt u de documentatie om te zien welke van toepassing is te controleren . De eerste methode is door een van een grendel systeem waarbij een vergrendeling op te heffen op een zijde van de ventilator om te kunnen het gehele samenstel ontkoppelen en de andere kant . In het tweede type , de ventilator aan het moederbord door een enkele , grote driver in een hoek van de ventilator bevestigd . Draai voorzichtig deze driver linksom en til het om deze los van het moederbord . Typisch het koellichaam worden bevestigd aan de ventilator in een semi - permanente installatie en ze beiden komen samen weg . Als het koellichaam scheidt van de ventilator , trekt u het voorzichtig uit de buurt van de processor .
4

onbeveiligd en vervolgens onttronen de processor . Er is een hendeltje aan de zijkant van de processor die vlak ligt tegen het moederbord . Trek het voorzichtig uit iets weg van de processor en til het tot het loodrecht met het moederbord . Dit geeft de processor .
5

voorzichtig greep de processor bij de randen vast en trek deze uit het stopcontact . Plaats deze ergens veilig en vrij volledig statisch , met de pinnen naar boven .
Slot 1 processoren
6

Volg de eerste twee stappen in hoofdstuk 1 om de zaak te openen en zoek de rechtopstaande , cartridge - achtige Slot 1 processor en een aangrenzende heatsink /fan . De ventilator en koellichaam (die ingekapseld kunnen worden in een zwarte behuizing en niet erg zichtbaar ) , zal aan een kant van de processor worden bevestigd .
7

Verwijder de ventilator /koellichaam door eerst de stekker van de stroomvoorziening op het moederbord , dan voorzichtig ontgrendeling het van de processor en het weg te trekken . Leg het opzij .
8

Pak de processor stevig vast met een hand en recht omhoog uit de sleuf . De processor voor een Slot 1 setup is minder kwetsbaar dan de Socket 370 -processors , maar je moet nog steeds uiterst voorzichtig dat u de contacten niet aanraakt op het einde van het of borstel ze tegen allesbehalve een statisch - vrij rust .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een tv Buffer op e…
·Hoe te vertellen als mijn CPU …
·Hoe te vertellen als Intel CPU…
·Hoe je CPU Video Aansluiten op…
·Dell GX280 CPU Fan Problemen 
·Definitie van Computer CPU 
·Hoe Monitor Mijn CPU Temperatu…
·Hoe een CPU Socket Vervang 
·Hoe maak je een Socket install…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je van een PC videokaart Identi…
·Toshiba Satellite135 - S2386 USB Problee…
·How to Get Houd op een IVP8 Toshiba 
·Het maken van een printer draadloos 
·Hoe maak je een computer Demonteer 
·Wireless Card Vs . LAN-kaart 
·Hoe maak je een draadloze internet -wach…
·Hoe te Atheros Wireless drivers te insta…
·Hoe om afbeeldingen voor Virtuele Kapsel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com