Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Brother 2170 Problemen
Zoals elke laser jet printer , de Brother HL - 2170W heeft zijn problemen , waarvan sommige zijn permanent en sommige van die je kunt verhelpen . Broer vrijgegeven van de 2170 printer in 2007 , maar vanaf 2011 , is de printer gestopt . U kunt echter nog steeds de printer te kopen op de tweedehands markt , zoals van online veiling websites . Volgens de online product review resource , CNET , de Brother 2170 heeft een " compacte form factor " en staat voor " snelle tekstdocument afdrukken . " Echter, het heeft " slechte grafische kwaliteit . " Print Quality

De slechte afdrukkwaliteit van de Brother 2170 is een probleem dat gebruikers niet kunnen verhelpen . Volgens CNET , terwijl de printer goed presteert als het gaat om het afdrukken van tekst , de printer kan niet overweg met " zelfs de meest kleine grafische banen . " Specifiek , de Brother 2170 produceert ernstige checkering in overgangsgebieden tussen de verschillende beeldelementen . In gebieden die moeten worden beschaduwd , of gevuld met donkere kleuren , de printer produceert bandenpatronen . Verdere beeldkwaliteit problemen ontstaan ​​wanneer kleine foto's afdrukken . Deze problemen omvatten vaagheid in beschaduwde delen van foto's, alsmede een algemene gedigitaliseerde of pixilated effect .
Papierdoorvoerstoring

Net als elke printer , de Brother 2170 kan soms bezwijken om een ​​papierstoring , waardoor de huidige afdruktaak te staken . Gelukkig is de Brother Solutions Center biedt verschillende strategieën voor het opruimen van de Brother 2170 van een papierstoring . Bijvoorbeeld , kunt u de voorklep van de printer open en verwijder de drumeenheid en tonercartridge . Als het vastgelopen papier niet uit te komen met de montage , kunt u bereiken in en trek het uit . Als deze strategie niet lukt , trek de Brother papierlade 2170 en trek het vastgelopen papier naar beneden en naar buiten . Een andere strategie voor het verhelpen van een storing is het openen van de printer achterkant , opent u de klep van de fixeereenheid binnenin door te trekken op het tabblad en vervolgens om het vastgelopen papier uit de fuser. Als dit nog steeds niet de storing te verhelpen , duw de groene hendel , haal de tonercartridge uit de drumkit en trek het papier uit de drumkit .
Scheve Paper < br >

In sommige gevallen , het papier dat de Brother 2170 prints op kunnen komen scheef of niet in het midden . Dit is waarschijnlijk een laad probleem . Om het probleem te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt , zorg ervoor dat het papier goed in de lade , wat inhoudt dat het aanpassen van de lade papiergeleiders zodat de geleiders past de breedte van het papier dat u wilt afdrukken op . Als alternatief kunt u in staat om het probleem te verhelpen door de juiste papierformaat instelling van de printerdriver selecteren.
Printer duurt lang

Als het Brother 2170 neemt een lange tijd om uit te printen van de eerste pagina van een document , kan dit het gevolg zijn van een afdruktaak met een grote omvang gegevens of een afdruktaak met een hoge resolutie afdrukken zijn. U kunt het probleem verhelpen door het verminderen van de gegevens van de taak of door het downgraden van de resolutie , maar konden deze acties negatieve gevolgen hebben op de afdrukkwaliteit hebben . Een alternatieve strategie is om de lengte van de tijd die de printer wacht verlengen voordat ze in " slaapstand " op de printerdriver . Wanneer het Brother 2170 is in de " slaapstand ", de printer duurt een tijdje om op te warmen voordat het afdrukken kan beginnen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Open Printer i…
·Problemen met een HP LaserJet …
·Hoe kan ik een Dell 1815dn Pri…
·Hoe kan ik mijn printer zoeken…
·Hoe kan ik afdrukken in Gray o…
·Hoe te herstellen Uw Lexmark X…
·Wat is een HP monochrome print…
·Plotter Vs . Wide Format Print…
·Problemen met de kleurkwalitei…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Hoe de Brother Printing App te werken op…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
Apple iPad Album Art Problemen 
  Hardware Articles
·Hoe het toetsenbord te verwijderen op ee…
·Hoe een R51 IBM Battery Verjongen 
·Wat is een tv- tunerkaart ? 
·Hoe je luidsprekers af te spelen via een…
·Hoe om te controleren bussnelheid voor R…
·Hoe maak je een opstartbare OS X -hulppr…
·Hoe de zoom knop op de computer gebruike…
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Hoe je Pandora Radio gebruiken op een iP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com