Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Problemen met een PC-voeding
Een PC- voeding is een apparaat dat elektrische stroom wordt omgezet in een verkooppunt in spanning die een computer kan gebruiken om te draaien . Zonder een voeding , zou niets in de computer in te schakelen. Bij voedingen zijn overbelast , zoals door het uitvoeren van te veel apparaten tegelijk , of oververhitting , kunnen ze falen , of zelfs burn-out . Als uw computer niet wordt opgestart of wordt crashen , kan het hebben van een slechte voeding . Het niet starten

De belangrijkste indicatie dat je een slechte voeding kan hebben is als de computer niet opstart . Als de computer niet wordt steeds voldoende vermogen , zal het niet kunnen draaien . Het is echter mogelijk dat de computer kan opstarten , maar later crashen als de energie putten uit de voeding groeit als u de computer gebruikt . Vaak zal dit ook de transformator beschadigen , waardoor het niet te starten op latere pogingen . Als de computer niet opstart , opent u de computer met een schroevendraaier , en dan proberen om het te starten met de zaak te openen . Als de harde schijven niet spin up , niet de fans niet draaien , en het moederbord heeft geen macht , ( de meeste moederborden hebben lichten op hen, die zal aangeven of ze krijgen de macht ) niet ontvangen , de kans groot dat de voeding is doorgebrand .
Warning Signs

Warmte en geur
zijn twee waarschuwingssignalen van een gefrituurde voeding . Als je computer crasht , voelt direct de achterkant van de zaak waar de voeding ligt om te zien hoe warm het voelt . Het moet warm , maar niet heet zijn - je moet niet het gevoel alsof je nodig hebt om je hand terug te trekken als gevolg van hitte . Voor een referentiekader , kunt u de hitte van een andere computer , of uw eigen computer te voelen als het goed wordt uitgevoerd . Als u rook of brandende na een crash ruiken , is er een goede kans dat de voeding is mislukt en opgebrand .
Test de voeding

Misschien wel de makkelijkste manier om te testen of uw voeding is slecht is om het te verwijderen van uw computer , en gebruik het op een andere computer die behoorlijk werkt . Als de stroomvoorziening niet opstart , de andere computer het slecht is . Als het werkt in de andere computer , kan de oorspronkelijke computer hebben een slecht moederbord of harde schijf . Als het moederbord tekenen van de macht , maar de harde schijf niet spin up , probeer dan met behulp van de harde schijf in een andere computer om te zien of het draait omhoog . Als u onlangs hebt gemaakt hardware- upgrades op uw computer , is er een goede kans dat de voeding slecht ging als gevolg van de macht eisen . Als u een upgrade videokaarten , is het een goed idee om uw voeding te upgraden ook.

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe te vertellen als uw laptop…
·Wat is de aanbevolen voedingsb…
·Hoe maak je een overspanningsb…
·De Draadkleur Normen voor Comp…
·Hoe naar Power Save Met een Ee…
·Hoe te weten hoeveel watt je c…
·Computer Elektrische veilighei…
·Waarom is er een oranje licht …
·Wat zijn de functies van een M…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
  Hardware Articles
·Verschillen tussen Generaties van Comput…
·Hoe partitie Computers voor beginners 
·De verschillen tussen de Pentium 4 en In…
·Hoe de batterij opladen voor een IBM A31…
·Hoe zet ik muziek op een Flash Drive ? 
·Hoe kan ik een nieuwe printer aansluiten…
·Voors en tegens van het gebruik van comp…
·Hoe te Dry Inkjet inktcartridges Repair 
·Hoe maak je een Seagate harde schijf ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com