Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe te vertellen als uw laptop batterij moet worden vervangen
Er is een niet zo goed bewaard geheim over laptop-batterijen : ze doen gewoon niet erg lang . De meeste lithium-ion batterijen , zoals die gevonden in laptops , lijden een ongeveer 20 - procent daling van de capaciteit na slechts 250 cycli , volgens Cadex Electronics , een fabrikant van accu testapparatuur . Cycli zijn de ontlading en laad patroon elke batterij gaat door bij normaal gebruik . Er zijn enkele verklikker tekenen uw batterij faalt , en uw computer heeft een paar trucjes om je te helpen bepalen of uw batterij is echt dood . Instructies
1

Klik met de rechtermuisknop op het batterijpictogram in de taakbalk . Meestal is gelegen naast de klok in de rechter - bovenhoek . Als er een optie "Eigenschappen" , selecteer het. Zo niet , gaat u naar "Start " en vervolgens " Control Panel . " Selecteer " Energiebeheer . " Als hardwarefabrikant heeft opgenomen een batterij hulpprogramma gezondheid ( zowel HP en Dell doen op sommige modellen ) , zult u een optie om de gezondheid van de batterij controleren in het venster te zien . Kopen van 2

Controleer de batterij gezondheid door het BIOS als u niet beschikt over de vereiste hulpprogramma . Herstart je computer , en klik op de sleutel die de BIOS setup gestart zodra u het logo van de laptop fabrikant te zien . Meestal , F12 initieert de BIOS setup , maar het doet verschillen van maker tot maker . Je moet een cue in de rechter bovenhoek van het scherm die je vertelt welke toets je moet drukken zien .
3

Navigeer naar "Batterij" of "Power Sources " in het linker deelvenster informatie van de BIOS-instellingen met behulp van de pijlen omhoog en omlaag . De exacte formulering verschilt per fabrikant . Als je op de juiste invoer , dient u de batterijstatus aangeeft gezondheid van de batterij te zien .
4

Na het uitschakelen , verwijder de batterij uit de laptop en druk op de knop indicator gelegen nabij een serie kleine LED-verlichting als u dit liever rondneuzen in het BIOS-scherm zijn . Om uw batterij te verwijderen , op zoek naar een hendel aan de onderkant of zijkant van uw machine . Wanneer u op en houd de testknop , als u zie geen andere kleuren dan groen of indien lampjes knipperen , heb je waarschijnlijk een batterij probleem .
5

Noteer de exacte kleur en het gedrag van de controlelampjes . Op met de fabrikant om de status van uw batterij te bepalen of het is niet duidelijk op het apparaat aangegeven .

Plug 6 in je laptop zonder de batterij in de sleuf , en probeer aan de macht . Als je in staat bent om de laptop rechtstreeks vanaf de netadapter , enige macht problemen die je ondervindt zijn vrijwel zeker te wijten aan een falende batterij . Als je niet kunt opstarten van de machine met alleen de AC-adapter , kunt u op zoek naar een probleem in de stroomaansluiting board of zelfs in het moederbord zelf .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe de RJ - 45 Jack Vervang op…
·Hoe de oplader Jack Vervang op…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Hoe te vertellen als uw Dell D…
·Hoe controleert de spanning op…
·Beschadigd Voeding op een Asus…
·Soorten Voeding connectoren 
·Hoe te Fuse Antec Power Supply…
·De IBM ThinkPad Lenovo T60 Bat…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoeveel RAM voor een LifeCam Webcam 3000…
·Hoe maak je een ReadyNAS Duo harde schij…
·Wat doet OEM Printer inkt Mean 
·Hoe kan ik een Shift Key Cap Terug op ee…
·Projecten voor Oude laptops 
·Hoe maak je een Windows sound driver ins…
·Hoe maak je een videokaart upgrade in ee…
·Hoe Hook Up -mail op de iPad 
·How to Get DVD Cover Art in Windows Medi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com