Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe te weten hoeveel watt je computer Heeft
Macht om uw computer fluctueert op basis van de processen en services die worden uitgevoerd , ongeacht of u bent verbonden met het internet en hoe resource - intensieve uw programma's zijn . De hardware zelf wordt beoordeeld voor het maximum vermogen drain , maar een systeem onder normale omstandigheden nooit zal dit aantal te bereiken . Berekening van het totale aantal watt piek voor elke component in uw machine is mogelijk , maar het geeft een onvolledig beeld van de werkelijke stroomverbruik van uw computer . Om dat nummer te krijgen , het beste om te doen is het testen wetenschappelijk . Wat je nodig hebt
Wattmeter
Prime 95 freeware
Toon Meer Aanwijzingen
1

Pak een wattmeter online of bij een ijzerhandel . Goedkope units zijn beschikbaar voor ongeveer $ 25 tot $ 30 . Kopen van 2

Sluit uw computer naar de wattmeter en sluit de meter in de muur.
3

Start uw machine . U kunt controleren om te zien hoeveel wattage uw computer wordt gebruikt op verschillende input niveaus door te kijken naar de uitlezing op de meter als je meer en meer last toe te voegen aan uw processor.
4

Noteer de waarde nadat de computer klaar is met opstarten , maar voordat je alle programma's zijn begonnen . Dit is ongeveer de minst stroom drain , buiten de winterslaap , kan je verwachten als een reboot eindigt bungelen processen en laadt alleen het opstarten van services , zodat uw systeem moet zo schoon als het maar kan in dit stadium .
5

Voeg toe aan een activiteit die u een normale belasting zou overwegen . Bijvoorbeeld , een paar open tabbladen in een browser , geopend Microsoft Word en misschien zet je favoriete IM-client te draaien in het systeemvak . Controleer het wattage op uw meter en zie wat slechts een paar lopende processen doet om uw energieverbruik .
6

Downloaden Prime95 . Prime95 is een hulpprogramma gebruikt door power users te helpen testen van de stabiliteit van overclocked systemen . U kunt het gebruiken om de maximale afvoer op uw computer om te zien wat uw hoogst denkbare macht drain is voor uw machine .
7

Sluit alle programma's en open Prime95 en klik op " Torture Test . " Je kunt stel de parameters om zwaarder richten op de processor of het geheugen . Voor deze doeleinden , zet deze op een evenwichtige balans
8

je iets anders niet uitgevoerd tijdens de marteling test - . Uw computer is genoeg te doen ! Houd een oogje op de wattmeter en noteer de hoogste waarde . Nu weet je hoeveel watt je computer wordt gebruikt tegen minimale , normale en moeilijke niveaus van prestaties .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe elkaar te halen een A /C a…
·Definieer Weerstanden 
·Hoe de Thinkpad AC Adapter Fix…
·Hoe de batterij vervangen in e…
·Hoe maak je een Gigabyte EP45 …
·Hoe kan ik een Dell Computer S…
·Hoe PC Voedingen Kies 
·Hoe je PCI - E Voeding Gebruik…
·Mijn Compaq SR2150 geen macht …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een CMOS -chip ? 
·Hoe Hard Drive Failure Detect 
·Hewlett - Packard Computer Printer Help 
·Hoe maak je een diskette Run 
·Hoe kan ik een Dell Celeron D Processor …
·FireWire vs USB 2.0 Realtime Multitracki…
·Lexmark X4650 Specificaties 
·Hoe je toetsenbord knoppen installeren o…
·Hoe maak je een Journal op Create Kindle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com