Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Wat is APC Macht ?
APC Macht beschrijft een batterij back - up -eenheid die wordt gebruikt om elektronische apparaten bij een AC- voeding onvoldoende is of ontbreekt . APC Power is een generiek handelsmerk voor een noodvoeding of UPS , vervaardigd door American Power Conversion . De naam van de firma werd een synoniem voor een UPS , omdat APC pionier in de ontwikkeling van de technologie voor de groeiende pc-markt in 1984 . Voor die tijd , alleen grote UPS-apparaten beschikbaar waren , gebruikt voor mainframe computers en vitale elektronica. Wat het doet

Een UPS herkent spanning daalt en verliezen ( brownouts en black-outs ) , en routes macht om interne accu binnen enkele milliseconden . Afhankelijk van de UPS -eenheid , zal apparatuur op de accu tot 15 minuten , waardoor de tijd af te sluiten apparatuur omlaag of zet hulpvermogen op . Generatoren of andere noodstroom systemen worden vaak gebruikt in combinatie met de macht voor kritische installaties te herstellen , maar niet tot de onmiddellijke bescherming op hun eigen .
Andere UPS Gebruikt

UPS
eenheden worden ook gebruikt voor telecommunicatie , ziekenhuis -apparatuur , en andere elektrische apparaten , wanneer defecte apparatuur storend of gevaarlijke situaties zou leiden beschermen . Sommige apparatuur is vervaardigd met een interne UPS , waardoor de noodzaak voor meerdere externe apparaten . Modellen en systemen zijn beschikbaar voor elke behoefte , variërend enkele thuiscomputers om hele gebouwen .
Overwegingen

Vóór de aankoop van een UPS voor thuisgebruik , overwegen of u een nodig . Een plotselinge computer shut -down zal niet per se schadelijk voor de computer , maar vindt u informatie die niet is opgeslagen verloren . Indien gebruik wordt beperkt tot het Internet , een UPS betekent niet noodzakelijk . Brownouts kan er een storing optreden , maar meestal zal niet leiden tot blijvende schade .

Sinds voedingen komen in een aantal outlet configuraties , tel het aantal netsnoeren u zullen verbinden . Voor een computer thuis set - up , vergeet dan niet de monitor , modem , printer en andere randapparatuur . Als de UPS kicks in , zal je het hele systeem draait nodig hebben om af te sluiten apparaten .
Aansluiten en onderhouden van de UPS

aansluiten en het opzetten van een UPS is net zo eenvoudig als het aansluiten van de computer componenten in het toestel , en u het apparaat op een stopcontact . Hoger - end systemen worden geleverd met UPS-software te helpen toezien op het systeem , en zal waarschuwen en begeleiden u door het shut down proces als zich problemen voordoen .

Uw UPS moeten regelmatig worden gecontroleerd op het leven en de functionaliteit van de batterij . Als uw behoeften vereisen een grotere UPS of meerdere kleine eenheden , overweeg dan een servicecontract met de verkoper . Er zijn geen onderdelen in een UPS , en een contract kan omvatten verzekering moet een katastrofisch storing optreden .
Soorten UPS

Er zijn twee soorten noodstroomvoorzieningen benodigdheden te overwegen voor thuis en kleine bedrijven gebruik . Het kiezen van de juiste UPS zal afhangen van uw wensen en budget , maar de belangrijkste overweging is de mate van risico u bereid bent te nemen .

Offline of Standby UPS
( SPS ) eenheden zijn goedkoop , bieden standaard batterij back - up , en kunnen een overspanningsbeveiliging functie bescherming . Goedkope units hebben meestal geen batterij monitor lichten of zelftesten functies , zodat de gebruiker zich niet bewust van de problemen met de UPS- eenheid zelf . Omdat batterijen zal falen in de tijd , en circuits mogelijk niet goed , kies dan een UPS met minimaal een batterij monitor .

Line - Interactive UPS- units
breiden op de basiskenmerken van Offline /standby -eenheden , en voeg een elektrische transformator . Dit autotransformator past en compenseert spanning afwijkingen te wijten aan brownouts en pieken en dalen , zonder verbruiken batterijvermogen .

Een andere belangrijke optie om te zoeken naar is macht conditionering . Schommelingen in de macht optreden onder normale omstandigheden , het creëren van "vuile " energie , die voedingen in gevoelige apparatuur kan beschadigen , en mogelijk de UPS- eenheid zelf .

De beste bron van informatie is een computer of UPS dealer . Zij zullen noodzakelijke vragen bij het bepalen welk systeem geschikt is voor u vragen . Als het gaat om het beschermen kostbare apparatuur en belangrijke gegevens , het kiezen van de juiste bescherming is altijd de moeite waard de kosten .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe kan ik een voeding van de …
·Waarom wordt mijn Toshiba Powe…
·Delen van de voeding voor een …
·Hoe je AC -adapter Problemen o…
·De Power Usage van een compute…
·Wanneer een Power Surge vernie…
·Hoe kan ik een Acer 5610 Lapto…
·De Draadkleur Normen voor Comp…
·Hoe maak je een PC-voeding ver…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe een gepartitioneerde schijf formatte…
·Hoe je AOL Mail Problemen op de iPad 
·Het toetsenbord van de computer zal niet…
·Hoe maak je een Dell Latitude harde schi…
·Hoe te Slave computer tot computer om ge…
·Wat is Printer geheugen 
·Hoe maak je een harde schijf Platter tab…
·De historische achtergrond van microproc…
·Waar te koop Laptop Harde Schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com