Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
HP 27 Ink Cartidge Refill instructies
Navullen van inktpatronen is zuinig en milieuvriendelijk . In plaats van voortdurend het kopen van nieuwe cartridges , kunt u de refill sets te kopen om uw cartridge opnieuw te gebruiken . Dit artikel geeft een strategie te vullen een Hewlett Packard 27 inktcartridge . De HP 27 cartridge

Deze cartridge is anders dan de meeste met de functie van een harde spons die inkt absorbeert . Een nieuwe patroon bevat 10 ml inkt , maar de patroon navulbare tot 19 ml . De HP 27 cartridge is vergelijkbaar met de HP 56 cartridge , en beide houden alleen zwarte inkt .
Koop een Navulset

Er zijn veel verschillende soorten van refill sets . Zorg ervoor dat u degene die de HP 27/56 inktcartridge geeft aan te schaffen . Refill sets kunnen worden gekocht op het kantoor aanbod winkels en zal alles wat u moet vullen de cartridge bevatten .
Bijvullen de cartridge

Kies uw werkgebied zorgvuldig , zoals gekleurd met gemorste inkt kunnen worden . Bedek het gebied met oude handdoeken of kranten . Verwijder het label op de bovenkant van de patroon . Dan het gat dat naast de andere vier gaten . Dit is het gat dat je zal gebruiken te vullen de inkt . Vul de schone plastic spuit die in uw refill kit kwam met 15 ml inkt . Steek de naald volledig in de cartridge door het gat . Zorg ervoor dat de harde spons is doorgedrongen en dat de naald gaat in zo ver als het kan . Injecteer langzaam de inkt in de cartridge . U zult in staat zijn om te zien door de gaten als de spons houdt inkt . Plaats de cartridge in een kom die je het niet erg vlekken en controleer op lekkage . Je kunt het niet plaatsen op de handdoeken of krant , want het zal de inkt trekken uit de cartridge . Laat de patroon voor een uur . Een cartridge zal lekken als het te vol is of het beschadigd is . Na een uur , kunt u de cartridge terug in de printer en het afdrukken van een testpagina .
Problemen

Als de testpagina niet wordt afgedrukt , kan de inkt hebben niet haalde naar de bodem van de spons . Om de inkt dwingen de bodem niet meer inkt toevoegen. Neem de spuit en plaats deze in hetzelfde gat u gebruikt om de cartridge te vullen . Blaas lucht in het gat om de inkt te dwingen naar de bodem van de spons .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Cyborg Keyboard Tutorial 
·Hoe maak je een Logitech Dual …
·Hoe maak je een pentablet gebr…
·Hoe je webcam Exposure Fix 
·Hoe kan ik een externe USB CD …
·Hoe de SonicWALL TZ180 Reset 
·Hoe Set Up Makkelijk Cap 
·Hoe maak je een Packard Bell s…
·Een Printer Compatibility List…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Notion Ink Adam Vs . iPad 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe Laptop Audio Upgrade 
·Hoe kan ik een HP LaserJet Repareer P201…
·Een Wireless Pre - N Notebook netwerkkaa…
·Een inleiding tot Embedded Systems 
·Hoe to Wire een Bestec ATX - 300 - 12E S…
·Hoe maak je een opstartbare cd voor een …
·Windows XP Kan niet detect de AMD CPU Ty…
·Wat is de USB -poort op mijn laptop voor…
·Hoe te BlueSoleil Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com