Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een pentablet gebruiken Met een presentatie
Pen tablets bieden gebruikers een andere optie als invoerapparaat voor hun computers en kan soms meer intuïtief of ergonomische te gebruiken in plaats van een muis of touchpad . Pen tabletten bestaan ​​meestal uit een stylus of pen , en een vlakke plaat - achtige oppervlak waarop de gebruiker kan schrijven of tekenen met de stylus . Extra software kunnen bevatten handschriftherkenning die handgeschreven notities omgezet naar tekst . Pen tabletten zijn een handig instrument dat kan helpen om een presentatie aantrekkelijker voor een publiek . Instructies
1

Sluit de pen tablet aan op de USB poort van de computer . Installeer de batterijen , indien nodig , volgens de instructies van de fabrikant . Kopen van 2

Installeer eventuele bijbehorende software . Installatie van de driver -software en andere gerelateerde applicaties kan meestal worden gevonden op een disc opgenomen met het pentablet of gedownload van een website is voorzien in de handleiding. Op computers met Windows , de "Wizard Nieuwe hardware " kan het pentablet detecteren wanneer deze is aangesloten en installeert automatisch de juiste driver software.
3

Configureer de pentablet instellingen . Kalibreren van de tablet volgens de instructies of de bijbehorende software handleiding .
4

Maak de presentatie . Microsoft PowerPoint , OpenOffice Impress 's en presentatie in Google Docs zijn allemaal handige tools voor.
5

Sla de voltooide presentatie . Als u met behulp van een andere computer bij het geven van de presentatie , slaan de presentatie bestand op draagbare media zoals een flashstation of een online opslag van bestanden locatie die u kunt openen vanuit de andere computer .
6

Test de pentablet met uw presentatie . Bij de meeste pen tablets , kunt u de stylus gebruiken als een muis om de presentatie dia's . U kunt ook schrijven aantekeningen overhandigen of maak andere notaties of tekeningen op de presentatie , meestal in verschillende kleuren , afhankelijk van de pen tablet -software . Sommige softwaretoepassingen u vragen ook aan het eind van de presentatie aan de notaties die je hebt gemaakt .
7

Geef de presentatie op te slaan . Als u met behulp van een andere computer om de presentatie te geven , breng het pentablet en de eventuele bijbehorende software installatie gereedschappen met u . Zet het op en test het voordat de presentatie om te controleren of het goed werkt .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een infrarood poort…
·Nuttige tips voor het kopen va…
·Hoe de overdracht van een verw…
·Hoe maak je een XBox -controll…
·Hoe Hook Up een Veo Stingray 
·Problemen met een Microsoft Li…
·Hoe je grote documenten scanne…
·Hoe te Realtek Driver Update 
·PC Air Duct Cleaning 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·FITC Conjugatie Protocols 
·Hoe te Inkt verwijderen met Ether 
·Westell 6100 Specs 
·Specificaties van de Foxconn NF4SK8AA Mo…
·Hoe maak je meer ruimte op een bureau vo…
·Hoe maak je een HP DV2000 webcam install…
·Hoe maak je een Cat5e beëindigen 
·Hoe je het moederbord vervangen in een X…
·Hoe te Ink Jet Nozzles Reinig 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com