Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Mijn Geïntegreerde Webcam zegt dat het een niet-ondersteunde indeling
Jouw ingebouwde webcam kan een fout terugkeren als haar chauffeur verouderd of corrupt is geworden . Als uw computer u vertelt dat uw webcam gebruikt een niet-ondersteunde indeling , wordt deze problemen communiceren met het apparaat . Een bestuurder kan corrupt geworden als gevolg van een computervirus of een harde schijf fout . Echter , kunt u stappen ondernemen om uw chauffeur te vervangen en functionaliteit te herstellen . De Driver

Uw geïntegreerde webcam samenwerkt met de computer met behulp van een software -component bekend als een " driver . " De chauffeur is opgeslagen op uw harde schijf en het overbrugt de kloof die er bestaat door standaard tussen je webcam en je andere hardware , zoals het moederbord . U kunt denken aan de bestuurder als tolk dat een gemeenschappelijke taal die zowel de webcam en het moederbord kan begrijpen spreekt . Bestuurder van de webcam kan verouderd of beschadigd in de tijd , hetgeen leidt tot foutmeldingen .
Het lokaliseren van de Driver

U kunt het stuurprogramma van uw camera te vinden met een component van Windows genoemd de Device Manager . De Device Manager geeft al uw hardware componenten , waaronder de CPU , toetsenbord , muis , monitor en netwerkkaarten . U kunt de Device Manager vinden in het Configuratiescherm . Eenmaal daar, kunt u uw driver geïntegreerde webcam 's bekijken door op de " Imaging Devices " punt en vervolgens met de rechtermuisknop op de vermelding voor uw geïntegreerde webcam die verschijnt . Voltooi de operatie door te klikken op 'Eigenschappen'.
Bijwerken van de stuurprogramma

Uw geïntegreerde driver webam 's niet werken op zijn eigen , hoewel Windows doet . Na verloop van tijd , kunnen grote Windows-updates ervoor zorgen dat uw chauffeur te verouderd om goed te functioneren te worden . U kunt het stuurprogramma zelf updaten vanuit Apparaatbeheer . Wanneer u dit doet , zal Windows online zoeken naar een beschikbare update . Om dit te doen , gewoon met de rechtermuisknop op vermelding van uw webcam onder de categorie " Imaging Devices " en klik vervolgens op 'Update Driver Software . "Bovendien , als uw geïntegreerde webcam bevat zijn eigen nut , kunt u in staat om het stuurprogramma bij te werken door middel van het. Als dit niet werkt , vinden de nieuwste drivers door het opzoeken van exacte modelnummer van uw computer in de support sectie van de website van de fabrikant van uw computer .
Problemen met de geïntegreerde webcam

U kunt ook foutmeldingen met betrekking tot uw geïntegreerde webcam als het niet reageert wordt ontvangen. Uw moederbord periodiek vraagt ​​de webcam om haar status te bepalen . Een defecte driver kan ertoe leiden dat de vraag om te falen , maar je moet ook controleren om te zien of u per ongeluk hebt uitgeschakeld uw webcam . U kunt dit doen door simpelweg de rechtermuisknop op de vermelding van de webcam in Apparaatbeheer . U zult een veld die zegt ofwel " Disable " of zie "Inschakelen . "

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·De Lenovo PC Bluetooth werkt n…
·Hoe de Creative VF0330 Webcam …
·Wat je wilt in een Webcam 
·Hoe te Realtek Driver Update 
·Hoe je ScanSnap Rapporten Disa…
·Hoe u uw Wi - Fi- Strength Ext…
·Hoe Hook Up Computer Speakers …
·Problemen met een Notebook Web…
·Hoe maak je een pc te formatte…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·RS232 naar USB conversie 
·Hoe je meerdere gebruikers toe aan AD 
·Hoe -naar-VGA -connectoren verdienen aan…
·Hoe Kies VGA-modus op een laptop te spel…
·Hoe maak je een Lexmark X1270 Scanner to…
·Inspiron 2200 Features 
·Kleur Problemen op een HP Pavilion ZD800…
·Hoe maak je een slechte schijf partitie …
·Hoe maak je Flash een nieuw BIOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com