Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe maak je Flash een nieuw BIOS
Om voor de hardware van de computer te kunnen werken met het besturingssysteem , moet uw BIOS up-to- date . Uw BIOS is ook verantwoordelijk voor bootproces van uw besturingssysteem. Om een ​​nieuwe BIOS flash , moet je de nieuwste versie downloaden en uitvoeren van de update . U kunt knipperen een BIOS met behulp van een verwijderbare media , zoals een flash drive of diskette , of door middel van een uitvoerbaar bestand dat wordt uitgevoerd vanaf uw bureaublad . Wat je
geformatteerde verwijderbare media nodig ( indien nodig ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Vind uw BIOS- versienummer en de moederbord fabrikant . Herstart de computer en voer uw BIOS . Afhankelijk van de fabrikant van uw computer , kan het BIOS vermelding sleutel " Esc " , " F2 " of " Del " De benodigde informatie is te vinden op de bovenkant van het scherm de eerste BIOS-instellingen ' . Volg de instructies aan de onderkant of rechterkant van het scherm om af te sluiten van de BIOS . Kopen van 2

Download je BIOS-update . Open een venster van Internet browser . Ofwel bezoek de website van de moederbord fabrikant of zie de site in het gedeelte Bronnen vermeld . Kijk voor een Help -of Downloads sectie op de site van de fabrikant . Voor de site Resources , klikt u op de naam van de fabrikant en de beschikbare downloads .
3

Kies de download die u wilt gebruiken , als er meerdere types beschikbaar . Zo kunnen er verschillende opties, waaronder desktop uitvoerbare , floppy disk of flash drive .
4

Format uw verwijderbare media , indien van toepassing . Ga naar 'Mijn Computer ', met de rechtermuisknop op de media , druk op " Format " en selecteer "Start . "
5

Lees de instructies die gedownload met uw BIOS-update download.For verwisselbare media , kopieert u de BIOS updaten naar uw verwijderbare media en herstart uw computer . Druk op " F12 " tijdens de eerste boot proces , voordat het besturingssysteem laadscherm , en kies uw mediatype om rechtstreeks op te starten vanaf de schijf of het station . Laat de update voor desktop executables run.For , dubbelklikt u op het gedownloade bestand en volg de wizard om u herstart de computer en de BIOS-update uitvoeren . Sommige versies kunnen automatisch worden uitgevoerd zonder een wizard .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe te installeren van een BIO…
·Hoe de Asus BIOS Flash Wanneer…
·Wat betekent BIOS Mean ? 
·BIOS flashen Tutorial 
·BIOS -instellingen voor een AM…
·Hoe je BIOS menu Start op PC 
·Hoe de BIOS Versie F.27 Reset …
·Hoe maak je BIOS in een Toshib…
·Hoe de BIOS Enter op een Compa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Refurbished Vs New Computers 
·Hoe je bestanden van een CD kopiëren op…
·Wat zijn uitbreidingsslots voor ? 
·Hoe PC Drivers Update 
·Hoe maak je een grafische versneller kaa…
·Hoe kan ik een Acer computer oplossen 
·Hoe Telefoon Lines converteren naar PRI 
·Wat is PCI multimedia-apparaat ? 
·Hoe kan ik een externe USB Floppy Drive …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com