Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe u uw Wi - Fi- Strength Extend Verdere
Elke draadloze router of access point heeft een eindig bereik dat het kan uitzenden om onder de beste omstandigheden . Echter , een aantal factoren van invloed op de sterkte van het Wi - Fi-netwerken . Het aantal muren en vaste objecten het signaal moet reizen door , interferentie van draadloze en elektronische apparaten en de gebruikte technologie al effect bereik van het signaal . U kunt het bereik van uw Wi - Fi-signaal te verhogen door het plaatsen van uw router in een optimale locatie , met behulp van moderne draadloze routers en adapters en het toevoegen van WiFi repeaters of routers als dat nodig is. Instructies

Positie 1 draadloze router goed naar het sterkste signaal mogelijk te verwezenlijken . Kies een locatie die zo dicht bij waar draadloze apparaten worden gebruikt mogelijk . Verminder het aantal muren en andere vaste obstakels tussen de router en uw Wi - Fi- compatibele apparaten . Plaats de router op een hogere verdieping of boven uw Wi - Fi-apparaten voor het sterkste signaal . Vermijd het plaatsen van de draadloze router in de buurt van draadloze apparaten , magnetrons , metalen voorwerpen , aquaria en spiegels , omdat ze kunnen interfereren met het signaal . Kopen van 2

Zet de omni - directionele antenne op uw router naar een uni - directionele antenne als je wilt om de Wi - Fi-signaal in slechts een richting uit te zenden . De meeste routers worden geleverd met omni - directionele antennes die het signaal in alle richtingen gelijkmatig uitstralen , en met behulp van een uni - directionele antenne om het signaal in een richting concentreren zal je signaal verder te verlengen . Als alternatief , maak een reflector van aluminiumfolie en plaats het achter -antenne van de router om het signaal in een richting te richten .
3

Koop een WiFi repeater of range extender . Volg de instructies die bij het herhaald om het te installeren kwam . Sluit de repeater aan op uw computer met behulp van een Ethernet-kabel . Open een webbrowser en typ het IP-adres van de repeater in de adresbalk van de browser . Geef een naam voor het apparaat en gebruiksvriendelijke wizard van de repeater om de installatie te voltooien . Koppel de repeater van de computer en plaats de repeater binnen het bereik van uw router om het de Wi - Fi-signaal verder gebruiken om relais .
4

Sluit een andere draadloze router om uw primaire router met behulp van een lange ethernetkabel . Plaats de tweede router op een andere verdieping of in een andere kamer om de Wi - Fi-signaal te verlengen .
5

Gebruik een draadloze router met een groter bereik . Kies een Wireless N ( 802.11n ) router over een Wireless G ( 802.11g ) router voor een sterkere en snellere signaal.
6

Verbeter de draadloze adapter op uw desktop of laptop gebruik maakt van de draadloze G of andere oude standaarden . Installeer een nieuwe netwerkkaart of voeg een draadloze USB -adapter die de Wireless N -standaard voor een betere ontvangst en sneller browsen Web gebruikt .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik drivers voor mijn H…
·Hoe maak je een Panasonic Cam …
·Hoe je het toetsenbord opnieuw…
·Wat is een DB9 seriële connec…
·Hoe te installeren van een Mic…
·Computer Port Problemen 
·Wat is een Serial Bus ? 
·Adapters die werken met WebTV 
·Hoe je Hang een overhead proje…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de CPU van een Mac Mini Vervang 
·Hoe je je eigen Foam Case Zorg voor de K…
·Hoe te Instant Replay Maak Met een PVR 
·Hoe om gegevens van een beschadigde Memo…
·Flash Drives die werken met Ready Boost 
·De kenmerken en beperkingen van computer…
·Hoe de fans schoon in een Inspiron 1720 
·Hoe kan ik een Dell 4550 Processor Upgra…
·MSI G31M - F moederbord Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com