Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een LabVIEW stappenmotor Programmeer
National Instruments LabVIEW grafische programmeersoftware biedt een visueel bevredigend alternatief voor de gevestigde programmeertalen coderen . LabVIEW 's veelzijdigheid is nooit duidelijker dan in motorische controle routines . Stappenmotoren zijn een van de eenvoudigere actuator ontwerpen , het uitvoeren van de beweging in discrete stappen wanneer geactiveerd . Deze stappen kunnen worden ingevoerd ofwel voorwaartse of achterwaartse richting. Het programmeren van deze motoren kan lastig blijken , bij gebruik van code gebaseerde talen . Echter , LabVIEW heeft verschillende gebundelde routines , die de motor kan activeren , monitoren zijn gedrag en registreren de bewegingen van bestanden voor later onderzoek . Wat je nodig hebt
Motorcontroller
Motor controlekaart
Motor stuurkabel
LabVIEW SoftMotion Ontwikkeling module software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer een National Instruments motorische controle -kaart en kabel . Dit zijn de belangrijkste elementen in de motorische controle ontwerp . Motorische controle kaarten bieden de software een uitgang , waardoor de communicatie met de motor . Kaarten worden geleverd met een verscheidenheid aan functies , waaronder meerdere uitgangen en diverse communicatie- snelheden . Een motorische controle -kabel is de directe link tussen de kaart en de motor . Kopen van 2

Installeer de motor control -kaart in je pc volgens de instructies . Een kaart vult een van de apparaat sleuven op het moederbord van een pc . Schakel de computer uit , open de kast en steek de kaart in een van de sleuven . Een succes geïnstalleerd kaart zal beschikken over een of meer kabelaansluitingen wijzen op de achterkant van de computer . Herstart de computer en laat het besturingssysteem vindt de nieuw geïnstalleerde hardware . Indien nodig installeert een driver uit materialen die door de fabrikant worden geleverd .
3

Sluit het ene uiteinde van de motorische controle kabel naar de motor controlekaart . Gebruik de kabel bevestigingsschroeven aan kabel vast te zetten aan kaart. Sluit andere uiteinde van de motorische controle -kabel aan de controller van de stappenmotor 's . Beveilig deze fit door het aandraaien van de schroeven .
4

Installeer de LabVIEW SoftMotion Development module . Dit softwarepakket voegt verschillende motorische controle gerelateerde opties op standaard gereedschapskist LabVIEW 's , waaronder een aantal monster routines . Als geen van de steekproef routines presteren zoals vereist , moet u een routine te maken .
5

Maak een nieuw . Vi -bestand met LabVIEW . Toegang tot de nieuwe routine 's elektrisch schema , het witte scherm waar alle programmering plaatsvindt . In plaats van regels code , LabVIEW pakketten operaties in pictogrammen die een specifiek doel te voeren . Programmeren LabVIEW routines bootst de creatie van een echt apparaat , door het organiseren van verschillende activiteiten en vervolgens " bedrading " ze samen in een specifieke uitvoerbare volgorde. Klik rechts op de muis om toegang te krijgen tot de LabVIEW toolbox . Selecteer de Motion Control operaties die specifieke eisen van het project te vervullen en voeg ze toe aan het schakelschema . Gebruik de bedrading instrument om deze pictogrammen verbinden in een sequentiële volgorde . Sla de routine op regelmatige tijdstippen. Problemen met de routine door het uitvoeren van het.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Projecten op Microcontroller v…
·Hoe je 5.1 Surround op Windows…
·Hoe maak je een Video Install …
·Hardware om problemen op de co…
·Wat is de levensduur van een l…
·Hoe Vergelijk Sound Systems 
·Hoe maak je verbinding een Ser…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Mijn Fujitsu T4220 Pen zal nie…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn laptop HD als een slaaf …
·Hoe kan ik herstellen fotokaarten ? 
·Acer Aspire 6930 Touchpad problemen op 
·Hoe kan ik Problemen met een HP 3210XI n…
·Hoe een Optiplex 755 Unlock 
·De cursor bevriest op mijn MacBook Pro m…
·De organisatie van een 64Kx1 Dynamic Mem…
·Hoe Computer Spioneren op een Mac 
·Kan ik als vervanging Mijn Acer Power Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com